LJOVISNA JE ZALUDELA CEO SVET, A POPULARNA GLUMICA VIŠE NE IZGLEDA ISTO! Evo kako izgleda nakon 23 GODINE! (FOTO)
Ljovisna, Foto: Printscreen

OSVOJILA MNOGA MUŠKA SRCA

LJOVISNA JE ZALUDELA CEO SVET, A POPULARNA GLUMICA VIŠE NE IZGLEDA ISTO! Evo kako izgleda nakon 23 GODINE! (FOTO)

Skarlet Ortiz iz Venecuele glumom je počela da se bavi još u detinjstvu i odrastanjem je počela da šokira izgledom

Objavljeno:

Jedna od najpopularnijih telenovela prikazivanih na našim malim ekranima bila je i serija "Ljovisna", premijerno prikazana pre 23 godine. Glavnu ulogu u njoj glumila je Skarlet Ortiz koja šokira izgledom.

Skarlet Ortiz iz Venecuele glumom je počela da se bavi još u detinjstvu, a lepota ju je 1992. odvela na izbor za Mis ove zemlje.

Uloga Ljovisne bila je među njenim prvim glumačkim ostvarenjima, pre nje igrala je u seriji "Nubeluz".

U hit seriji tumačila je lik prelepe, dobre devojke koja je morala da se izbori sa brojnim životnim obrtima ne bi li došla do sreće.

Nakon telenove "Ljovisna" odigrala je veliki broj uloga, između ostalih, glumila je u serijama "Luisa Fernanda", "Secreto de amor", "Tropico", "Rafaela", a ove godine u Venecueli emituje se "100 días para enamorarnos" u kojoj ona tumači lik Glorije.

Skarlet je pre osam godina debitovala u pozorištu u Majamiju, u predstavi "Las Quiero a las dos". Vratila se nakon toga u domovinu i zaigrala u sapunici "Dulce Amargo".

Špansko izdanje magazina "Pipl" objavilo je da je Skarlet 2010. sa suprugom, glumcem i modelom nemačkog porekla Julom Burkleom, dobila ćerku Barbaru Brianu. Glumica se poordila u Maun Sinaj bolnici u Majamiju, a za kumu svoje ćerke odabrala je koleginicu Gabi Espino.

Skarlet koju na slici vidite sa suprugom zadivljuje izgledom. Gledajući nju, stičete utisak da je vreme od prikazivanje "Ljovisne" stalo - piše Informer

Bonus video:

(Espreso.co.rs/People)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.