GLUMAC KOJI USKORO PUNI 50 GODINA DOBIO DETE! Niko nije znao da mu je žena TRUDNA, procurili SVI DETALJI!
Foto: Printscreen

čestitke

GLUMAC KOJI USKORO PUNI 50 GODINA DOBIO DETE! Niko nije znao da mu je žena TRUDNA, procurili SVI DETALJI!

Pokušavao je da nasmeje bebu pa je pravio razne izraze lica i izgledao je veoma srećno

Objavljeno:

Nakon što su u javnost procuerele informacije da je slavni glumac Džud Lo u 48. godini dobio šesto dete, holivudski zavodnik uslikan je i u prvoj šetnji sa mališanom. Džud je sa suprugom Filipom Koan dobi prvo zajedničko dete, a iako se njegova izabranica u tajnosti porodila, novim slikama su i zvanično potvrđeni navodi stranih medija.

Naime, glumac je uslikan u crnom sakou od somota dok je gurao dečja kolica, a u jednom trenutku je podigao bebu i nosio je na grudima. Pokušavao je da nasmeje bebu pa je pravio razne izraze lica i izgledao je veoma srećno. Još uvek nije poznato u javnosti kog pola je beba, ali fanovi nagađaju da je devojčica jer je glumac nedavno uslikan dok je nosio tortu sa roze svećicama.

foto: Printscreen

Slavni i glumac i njegova supruga, psiholog Filipa su se venčali 2019. godine nakon četiri godine veze, a glumac koji iza sebe ima burnu ljubavnu prošlost. Lou je ovo šesto dete, nakon što je dobio petoro dece s prethodne tri partnerke. On je nedavno istakao da je apsolutno spreman da ima još više dece.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.