KAKO MU NIJE OTPALO NEŠTO? BIVŠA LJUBAV LUNE ĐOGANI SE RAZVEO: Prevario suprugu sa ČAK 80 ŽENA!! Ona sve ispričala
Vilijam Levi, Foto: Printscreen Instagram

SEKS MAŠINA

KAKO MU NIJE OTPALO NEŠTO? BIVŠA LJUBAV LUNE ĐOGANI SE RAZVEO: Prevario suprugu sa ČAK 80 ŽENA!! Ona sve ispričala

Zavodnik Villijam Levi bio je tiha patnja brojnih gledateljki meksičkih telenovela ali ovaj glumac je zauzet

Objavljeno:

Najveća afera bila mu je ona s glumicom Žaklin Brakamontes kojoj se navodno zaklinjao da će ostaviti suprugu zbog nje. On je sve demantovao, ali gotovo niko mu nije poverovao

Zavodnik Villijam Levi bio je 'tiha patnja' brojnih gledateljki meksičkih telenovela, ali ovaj glumac je zauzet, barem službeno. Ljubi kolegicu Elizabet Gutjerez s kojom se venčao 2003. a par ima dvoje dece.

Iako je u braku, zvezda serije 'Oprezno s Anđelom' voli da šara okolo, a toga je svesna i njegova supruga koja je nedavno za meksičke medije otkrila kako je njihovoj ljubavi došao kraj.

Tamošnji mediji pišu da je braku presudila glumica Barbara Lopez. Njih dvoje su se upoznali na zajedničkom projektu, a deo glumačkog seta kaže da je među njima proradila hemija.

Jedva je dočekao da je odvede u krevet. U pauzama bi joj govorio što sve želi da joj radi, a ona mu, kao ni mnoge druge nije mogla da odoli. Za njega je to bio samo seks, ali je zato platio tako što je ostao bez majke svoje dece - rekao je izvor te dodao kako se Villijam jednom prilikom pohvalio da je suprugu prevario s čak 80 žena.

Ali kada već varate suprugu s toliko žena, a pritom ste javna ličnost, teško da ćete baš svih 80 uspeti da sakrijete od javnosti. Pa krenimo redom.

Najveća afera bila mu je ona s glumicom Žaklin Brakamontes kojoj se navodno zaklinjao da će ostaviti suprugu zbog nje.

foto: Printscreen

Ona je o svemu javno progovorila u svom romanu i priznala da je vezu s Villijamom prekinula tek kada je saznala da on i supruga čekaju drugo dete. On je sve demantirao, ali gotovo niko nije poverovao u njegovu stranu priče.

Novi problemi pojavili su se nakon što je protiv njega podignuta optužnica da je namamio maloletnicu u sobu jednog hotela te je prisilio na odnos.

Optužnica je kasnije povučena, ali Villijam nikada nije porekao da je spavao s njom, već je izjavio kako mu je lagala koliko godina ima.

Ali niti tu nije bio kraj skandalima u njegovom životu jer je skoro u novine procurila prepiska njegovog dopisivanja s mis Meksika, Himene Navaret.

Kao da to nije dovoljno, glumac se 2011. pojavio u spotu za pesmu Dženifer Lopez, 'I'm into you', pa se tada šuškalo da je uspeo da zavede i latino divu.

- Vilijam Levi je sigurno muškarac mojih snova. Lep je, zgodan i savršen mi je u svakom pogledu. Bukvalno sam zaljubljena u njega. To je platonska ljubav. On ne zna ko sam ja, ali nikad se ne zna, možda se jednog dana i upoznamo - ispričala je Đoganijeva za Hit Informer.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.