STRUČNJACI ZA GOVOR TELA OTKRILI: Evo šta se zaista DEŠAVA između BREDA i DŽENIFER!
Dženifer Aniston i Bred Pit, Foto: Profimedia

OP OP NEŠTO JE NA POMOLU

STRUČNJACI ZA GOVOR TELA OTKRILI: Evo šta se zaista DEŠAVA između BREDA i DŽENIFER!

Stručnjakinja za govor tela Džudi Džejms prokomentarisala je ponašanje bivšeg para za vreme ove neprijatne scene

Objavljeno:

BIVŠI supružnici Bred Pit i Dženifer Aniston našli su se u središtu pozornosti nakon što su učestvovali u zajedničkom projektu nakon 15 godina.

Naime, Breda i Dženifer su čitali Fast Times at Ridgemont High, a svima je za oko zapela situacija u kojoj Dženifer Bradu govori da je sladak i seksi. Naravno, to je pisalo u scenariju, ali je bilo dovoljno da pokrene lavinu reakcija.

Stručnjak za govor tela Džudi Džejms prokomentarisala je ponašanje bivšeg para za vreme ove "neprijatne" scene.

"Dok su se ostali glumci koji su učestvovali u ovom projektu smejali i pomalo im je bilo neprijatno, Bred se ponašao sa svojim izrazima lica poput nestašnog klinca. Dženifer je s druge strane odavala utisak da se oseća zbunjeno dok koketira s bivšim suprugom", kazala je Džejms za Metro portal

U početku je izgledalo kao standardno koketiranje. Dženifer je uzela pramen vlastite kose i poigravala se s njim poput zaljubljene tinejdžerke dok se lagano ljuljala na stolici. Nakon toga je podigla visoko ruku i ispravila se pokazujući dozu samopouzdanja i moći. Potom ponovno gricka nokte što pokazuje da se ipak oseća pomalo nesigurno. Dženifer je slala dosta zbunjujuće signale", dodala je Džudi.

foto: Pritnscreen

Kad se približila seksi scena, Bred se pojavljuje s komičnim piratskim šeširom na glavi, veroatno kako bi razbio napetost. Ponaša se poput malog deteta što samo po sebi šalje poruku neodgovornosti prema Dženifer", kazala je.

"Šešir ipak nestaje kad je scena krenula, a umesto toga Bred spusti bradu i s ovčijim izrazom lica i nabranog čela izgleda kao da moli za pomoć. Dok se Bred migolji, Dženine se usne stanjuju, a oči sužavaju. Odmahuje glavom i čini se da njen formalni pristup još više čini da Bredu bude neprijatno. Kad se spomene poljubac, ​​on oblizuje usne kao da će se to stvarno dogoditi, dok Dženifer stisne usne i pokrije ih potpuno rukom, što znači da ona nije nimalo raspoložena za tu akciju", pojasnila je.

"Ali verovatno je najbolji govor tela imala Džulija Roberts, koja celu stvar smatra urnebesnom i smeje se svojim prepoznatljivim, širokim osmehom", dodala je.

"Iako je na trenutke bilo neprijatno i Dženifer i Bredu zbog scene koju su morali da pročitaju, bivši supružnici su očito u sjajnim odnosima, što se vidi kad se na početku pozdrave", zaključila je Džudi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.