Više nisu ljudi, nego karikature! 6 najogavnijih operacija Holivuda! Prve 3 plaše malu decu! (FOTO)

Deformisani! Plastične lutke!

Više nisu ljudi, nego karikature! 6 najogavnijih operacija Holivuda! Prve 3 plaše malu decu! (FOTO)

Malo je reći da su neki od njih bukvalno deformisani! Jednostavno više liče na vanzemaljce nego na ljude! Sad je IT pravi lepotan u poređenju sa njima
Objavljeno: 23:17h

Oni su svi bili veoma poželjni i važili su za zavodnike i zavodnice. Međutim, onda su otišli pod nož. 6. Nicki Minaj

AP Evan Agostini: Niki MInaž
U jednom trenutku Niki je izgledala kao normalna devojka sa Trinidada i Tobaga. Međutim, sada više liči na mešavinu nekoliko rasa i Barbike. Novi izgled je nije sprečio da postane mega-popularna, a njene pesme o seksi i gudri drmaju densflorove brojnih svetskih diskoteka.
Niki je potrošila 11.500 dolara na tri operacije. Izbelila je malo ten, sredila nos i, ono što je možda i najneobičnije, stavila je silikone u guzu.
I sada tverkuje ovako! Šta kažete, je'l vredelo? 5. Nadya “Octomom” Suleman Nema ko nije čuo za Nadyu, devojku koja je rodila OSMORKE, poznau kao Octomom! Umesto da ostane trudne kao sve normalne žene, ona je imala tim doktora koji joj je pomogao da "zaglavi" sa osmorkama! Inače, strani mediji su prenosili da je jedini razlog zbog koga je to uradila, zato što je opičena lujka, koja je imala potrebu da bude okružena decom.
Profimedia: Nadja Suleman Octomom
Svaka mama se posle porođaja malo zapusti, a zamislite tek ako rodite osmoro dece kao Nađa. Ona je posle dala skoro 6.000 dolara za zahvat podmlađivanja vagine i još skoro 7.000 za nos i usne! Dakle, ukupno oko 13.000 dolara. 4. Lil Kim
Dosta ljudi u poslednje vreme ne prepoznaje Lil Kim. A ako je i vi pamtite s početka karijere, i vama će ova devojka na slici verovatno biti nepoznata! Izbelila je kožu, radila usne, nos, liposukciju i stavila je implante.
Može se reći da je zadnjih godina imala više operacije nego singlova! Za to zadovoljtsvo izdvojila je 19.000 dolara! 3. Jocelyn Catwoman Wildenstein
Profimedia: Jocelyn Catwoman Wildenstein
Verovatno ne prođe dan u njenom životu, a da Žozelin Vildenštain neko ne pita - Šta se, do vraga, desilo sa tobom? A desilo se da je imala niz apsolutno bespotrebnih plastičnih operacija, koje su koštale neverovatnih dva miliona dolara!
Ako bi vam sada nabrajali šta je sve radila kod hirurga... Nemamo toliko vremena. 2. Miki Rurk
Miki Rurk je ranio bio veliki zavodnik, veoma omiljen kod lepšeg pola. Međutim, u jednom trenutku je počeo sa operacijama i bukvalno se pretvorio u karikaturu.
Šta li mu je ovo trebalo? Ne znamo koliko je platio sve zahvate, ali svakako previše! 1. Donatela Versaće
Suvereno prvo mesto drži čuvena modna kreatorka. Ona je važila za veoma, veoma lepu ženu, sa stilom. Međutim, pretvorila se u.... Paaa, da kažemo, u ovo!
Crna Donatela, šta uradi to? (D. U. M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.