MANEKENKA PROŠLA JEZIVO ZLOSTAVLJANJE! Kroz reke suza ispričala pravu istinu o njenom životu!
Foto: Printscreen

jezivo

MANEKENKA PROŠLA JEZIVO ZLOSTAVLJANJE! Kroz reke suza ispričala pravu istinu o njenom životu!

Teško mi se nositi s time koliko se život menja i koliko moram biti snažna.

Objavljeno:

Instagram model i manekenka Demi Rose slomila se u videu koji je podelila sa svojih više od 14 miliona obožavatelja na Instagramu te je progovorila o zlostavljanju dok je bila dete. 25-godišnja manekenka na Instagram storyju ispričala je sve o svojoj teškoj istoriji i tugovanju za roditeljima.

"Zlostavljali su me dok sam bila dete, maltretirali su me u školi te su me povredili brojni bliski ljudi. Prošla sam i veliku tugu kada sam izgubila dvoje ljudi koje volim najviše na svetu. Još pokušavam sve to prebleti, ali shvatam da me sve to oblikovalo u osobu kakva sam danas", započela je Demi na Instagram Storyju.

"Mnogo mi toga nedostaje. Teško mi se nositi s time koliko se život menja i koliko moram biti snažna. Nije sve savršeno sve vreme, a nemam uvek ni dovoljno samopouzdanja", priznala je manekenka u videu kada nije mogla suspregnuti suze.

Istaknula je važnost emocija i koliko je bitno shvatiti ih kako bi znali reagovati na njih. "Ne želim o svemu odmah govoriti jer se nisam sa svime još pomirila. Mislim da moram prvo sve dobro shvatiti kako bih mogla drugima davati savete", zaključila je putena manekenka.

(Espreso.co.rs / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.