ŽENE SU OBOŽAVALE OVOG FRAJERA IZ ČUVARA PLAŽE: A kad vide kako DANAS izgleda, ima da PADNU U NESVEST! (FOTO)
Čuvari plaže, Foto: Profimedia

bio je popularan

ŽENE SU OBOŽAVALE OVOG FRAJERA IZ ČUVARA PLAŽE: A kad vide kako DANAS izgleda, ima da PADNU U NESVEST! (FOTO)

Da li biste ga prepoznali?

Objavljeno:

Serija "Čuvari plaže" bila je pravi hit početkom 90-ih godina i mnogi glumci su zahvaljujući ovoj seriji stvorili svoju karijeru. Neki su bili uspešniji, a neki malo manje po tom pitanju, ali bez obzira na to i danas se sećamo svih likova iz ove serije.

Jedan od glumaca koji je tada mamio uzdahe ženske publike bio je David Šarve (48). U seriji je pune tri sezone igrao Meta Brodija, a nakon odlaska iz "Čuvari plaže" gledali smo ga u Melrose Placeu i još nekim serijama, da bi David 1999. godine odlučio reći doviđenja glumi i okrenuo se muzici.

Vraća se u rodnu Francusku i izdaje pet albuma i nije mu išlo tako loše, imao je 2.5 milijuna prodanih ploča. Ipak 2006. godine prihvaća ponudu reditelja Rodžera Kristijana u filmu "Prisoners of the Sun", ali film je na svoju objavu čekao čak do 2013. godine. Kako mi ni muzička ni glumačka karijera nisu išle u željenom smeru odlučio je prihvatiti i ponude u nekim reality showovima.

Glumac i muzičar 2011. se oženio za glumicu i Playboyevog modela Bruk Burk s kojom je dobio dvoje djece. U 2018. godini objavili su kako više ne žive zajedno te su predali papire za razvod koji je finaliziran ovog marta, a David je već tada imao novu devojku. Sada je u vezi s modelom Oksanom Rikovom koja je od njega mlađa 24 godine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.