GLUMICA UHVAĆENA NA DELU! Slikali je kako se ljubi sa MLAĐIM MOMKOM, sve je LAGALA! (FOTO)
Foto: Profimedia

nabila mu rogove

GLUMICA UHVAĆENA NA DELU! Slikali je kako se ljubi sa MLAĐIM MOMKOM, sve je LAGALA! (FOTO)

Megan i američki muzičar upoznali su se na snimanju filma ‘Midnight in the Switchgrass‘

Objavljeno: 14:26h

Već neko vrijeme u holivudskim krugovima priča se da je glumica Megan Fox nakon razvoda od Briana Austina Greena ponovno zaljubljena. Na kraju je ispalo da su glasine bile tačne - fotografi su prvi put ulovili Megan s novim dečkom u šetnji Los Angelesom.

Držali su se za ruke, strastveno ljubili te se nisu odvajali jedno od drugog, što pokazuju i fotografije, koje možete videti slikom na link OVDE. Megan i američki muzičar Machine Gun Kelly upoznali su se na snimanju filma 'Midnight in the Switchgrass', a par je počeo provoditi više vremena zajedno nakon završetka snimanja filma.

foto: Profimedia

Iako je Brian u svom podkastu ispričao kako su pevač Machine Gun Kelly i njegova supruga samo prijatelji, iz priloženog je jasno da je od samog početka tu bilo nešto više od prijateljstva.

- Nikada ga nisam video, ali Megan i ja smo razgovarali o njemu i oni su u ovom trenutku prijatelji. Od svega što mi je ispričala, čini se da je zbilja dobar momak. Uvek je znala dobro proceniti ljude. Ne želim da ljudi misle da su oni zlikovci, a ja žrtva u ovoj priči, jer to nije istina, rekao je ovih dana Brian, koji s Megan ima troje dece - Noaha (7), Bodhija (6) i Journeyja (3). Nekoliko tdana nakon što se Megan vratila sa snimanja filma, par je odlučio da je bolje da žive razdvojeno te ispitaju svoje osećaje i i vide kako će im to odgovarati.

Nažalost, razdvojenost je samo potvrdila što su osećali, pa su se odlučili na razvod. Brian je ipak rekao kako joj ništa ne zamera.

- Drago mu je što su bili iskreni jedno prema drugome, iako mu je jako žao njihove dece kojoj sigurno neće biti lako što neće živeti s oba roditelja.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.