NAJLEPŠI PAR SE RAZVODI POSLE 10 GODINA BRAKA I TROJE DECE! Glumac više nije mogao da ćuti pa otvorio dušu
Foto: Profimedia

NAŠLA JE MLADOG REPERA?

NAJLEPŠI PAR SE RAZVODI POSLE 10 GODINA BRAKA I TROJE DECE! Glumac više nije mogao da ćuti pa otvorio dušu

Megan Foks i Brajan Ostin Grin se razvode nakon gotovo 10 godina braka

Objavljeno:

Glumac najpoznatiji po tinejdžerskoj seriji 'Beverli Hils 90210' potvrdio je u svojoj podkast emisiji '... with Brian Austin Green' da su on i Megan s kojom ima troje dece krenuli svako svojim putem. U javnosti se oglasio nakon što je glumica iz Transfomersa viđena u društvu Machine Gun Kellyja, američkog muzičara.

U podkastu je na samom početku svojim gledaocima objasnio da su se on i Megan udaljili jedno od drugog krajem prošle godine kada je ona napustila SAD radi snimanja filma 'Midnight in the Switchgrass' sa 30-godišnjim pevačem reperom. Ističe da se stvari nisu puno promenile kada se ona vratila sa snimanja.

foto: Printscreen/youtube/TheEllenShow

Potpuno otvoreno je na podkastu ispričao kako je supruzi dao nekoliko nedelja da dođe sebi nakon odsustva i vrati se u normalan život, a potom su započeli otvoreni razgovor o njihovom braku.

- Rekla mi je da je shvatila kada je bila izvan zemlje da se tamo sviđala sama sebi više i da misli da bi vredilo da krenu tim putem, prisetio se Brajan razgovora.

- Bio sam šokiran i uznemiren, ali ne mogu da budem ljut na nju jer nije ona tražila da se tako oseća. Nije ona napravila taj izbor, ona se tako iskreno osećala. Još malo smo pričali o tome i odlučili da se razdvojimo na neko vreme. I tako smo i uradili, otkrio je.

- Imali smo predivnu vezu i uvek ću je voleti i znam da će ona voleti mene, rekao je Grin.

U Holivudu se razvodi često završavaju na ružan način, u gorkoj svađi i prepucavanjima, a oni su znali da ne žele da idu tim putem.

Brajan i Megan imaju tri sina - Journeyja Rivera (3), Bodhija Ransoma (6) i Noaha Shannona (7).

foto: Printscreen

- Izgradili smo divnu porodicu i odlučili smo da ne želimo to da izgubimo. Zauvek želimo da budemo prijatelji i zajednički da odgajamo decu. Ići ćemo zajedno na godišnji odmor i praznike provoditi zajedno i maksimalno čemo se fokusirati na decu.

Brajan je takođe istakao da se između njih nije isprečila treća osoba, a potom se osvrnuo na glasine o Megan i pevaču.

- Nikada ga nisam video, ali Megan i ja smo razgovarali o njemu i oni su u ovom trenutku prijatelji. Od stvari koje mi je ispričala, čini se da je zaiosta dobar momak. Uvek je znala dobro da proceni. Ne želim da ljudi misle da su oni zli, a ja žrtva u ovoj priči, jer to nije istina. Ovo nije ništa novo za nas.

Brajan Ostin Grin na kraju nije isključio mogućnost pomirenja.

- Ko zna da li je ovo zaista kraj putovanja. Pred nama je dugačak život. Krenuli smo svako svojim putem, možda se opet sretnemo, možda ne. Ne znam, ne želim da radim prognoze.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.