SATANISTIČKA CRKVA SE OGRADILA OD PEVAČICE I NAGLASILA DA "ONA NIJE NJIHOVA": Ima mentalnih problema, suicidna je!
Foto: printscreen

žrtvuje se u spotove u znak sotone i sekte

SATANISTIČKA CRKVA SE OGRADILA OD PEVAČICE I NAGLASILA DA "ONA NIJE NJIHOVA": Ima mentalnih problema, suicidna je!

Pojavila se nova teorija zavere u Holivudu, a to je da Lejdi Gaga pripada satanističkoj crkvi

Objavljeno: 13:37h

Iako su pevačicu Lejdi Gagu do sada povezivali sa masonima, iluminatima i raznim drugim organizacijama i sektama, sada se pojavila nova teorija da je Gaga povezana sa satanističkom crkvom.

Podkast “No Mercy” je popularan među američkim konzervativcima i patriotima, a Tomi Dži koji stoji iza njega na Tviteru je izneo tezu i “dokaze” po kojima je pevačicu povezao sa satanističkom crkvom i njihovim ritualima.

- Ona je đavolja marioneta kojoj je CIA isprala mozak. Pretvorili su je u ljudskog robota. Svi njeni nastupi i spotovi sadržavaju mnoštvo satanističkih simbola - započeo je Tomi.

- Savršeni primer skoro svake poznate osobe koju kontrolišu illuminati: ima mentalnih problema, zlostavljali su je kao dete, suicidna je i žrtvuje se u čast sotoni - napisao je Tomi.

On je dodao da je "muzika Lejdi Gage namenjena naivnoj deci koju je lako kontrolisati i da je loš uzor".

Nije se nadao da će dobiti i službeni odgovor, ali on je ubrzo stigao i to upravo od satanističke škole, a na društvenim mrežama se na ovu temu povela žustra rasprava.

- Potrebno je tri sekunde da se na Guglu istraži i sazna da ovi primeri nemaju veze sa satanizmom, pa nećemo trošiti tvoje vreme da bi ti u 20 delova objasnili zašto te ovo čini neukim teoretičarem zavere - poručili su mu iz satanističke crkve sa svog profila.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.