JEZIVO! GLUMAC KOG OBOŽAVAMO KRIJE MRAČNU TAJNU: Maćeha mu nosi turban zbog religije, polubrat pokušao ubistvo!
Foto: printscreen

godinama krili

JEZIVO! GLUMAC KOG OBOŽAVAMO KRIJE MRAČNU TAJNU: Maćeha mu nosi turban zbog religije, polubrat pokušao ubistvo!

Pegi En Farar udala se za oca Leonarda Dikaprija još 1995., a vezu su započeli dok je glumac imao tek jednu godinu

Objavljeno:

Pegi pripada religiji Amritdari Sik, koja je nastala u Indiji i prema njoj ne sme seći kosu i uvek mora biti čista, a neki nose i turban. Vegetarijanci su, zabranjeno im je da piju alkohol i da se kockaju.

Dikaprio je u dobrim odnosima s maćehom koja je viđena kako ga posećuje i na snimanju njegovog posljednjeg filma "Bilo jednom davno u Holivudu". Pegi, koja se udala za njegovog oca Džordža Dikaprija), često nosi tradicionalne indijske haljine, a turban je počela stavljati pre nekoliko godina. Ferar ima i sina Adama.

Inače, Leonardov otac je pisac, a cela porodica često podupire glumca na holivudskim događanjima. Pegi je zapravo dobro uticala na njihov život i muža je nagovorila da stanuju preko puta njegove bivše supruge Irmelin Indenbirken i sina.

Naime, Ferar je insistirala da Leonardo mora imati očinsku figuru i da Džordž ne može vaspitanje skroz prepustiti njegovoj majci glumici Irmelin. Kako tvrde američki mediji, slavnog glumca je polubrat Adam inspirirao da okuša u toj karijeri. On se oprobao u svetu glume 80-ih godina i bio u mnogo filmova i televizijskih reklama.

Nije bilo ni sve bajno, jer Adam je imao problema s drogom i bio je optužen za pokušaj ubistva bivše devojke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.