SLAVNI PAR ZARAŽEN KORONAVIRUSOM, NJIHOV NASLEDNIK PORUČIO SAMO JEDNO: Javio se sin Toma Henksa i RASTUŽIO PORUKOM!
Foto: printscreen

teška vremena

SLAVNI PAR ZARAŽEN KORONAVIRUSOM, NJIHOV NASLEDNIK PORUČIO SAMO JEDNO: Javio se sin Toma Henksa i RASTUŽIO PORUKOM!

Nakon što je Tom Henks objavio da su on i njegova supruga Rita Vilson pozitivni na korona virus, oglasio se i njihov sin Čet.

Objavljeno: 15:36h

Čet Henks je istakao da je veoma optimističan i da veruje da će negovi roditelji biti dobro. On se takođe zahvalio svima na podršci.

- Cenim svačiju brigu i lepe želje, ali mislim da će sve biti u redu - rekao je Čet, prenose strani mediji.

Slavni američki glumac Tom Henks na Instagramu je otkrio da su on i njegova supruga Rita Vilson testirani pozitivno na korona virus.

- Zdravo. Rita i ja smo u Australiji, bili smo umorni i osećali smo prehladu, kao i blaže bolove. Rita je imala drhtavicu kroz groznicu koja joj se javljala u etapama. Temperaturu takođe. Da bismo bili odgovorni i uradili šta treba, što je i potrebno svetu trenutno, testirali smo se na korona virus i testovi su se vratili pozitivni - naveo je glumac.

Kroz način pisanja bilo je jasno da supružnicima vesti nikako nisu lako pale, ali su odlučni da se postave na odgovoran način prema novonastaloj situaciji.

- Šta raditi? Medicinski zvaničnici imaju protokole koje moramo da pratimo. Mi ćemo biti testirani, pod nadzorom i u izolaciji dokle god je potrebno. Nema mnogo više od toga nego da prihvatimo sve polako - dan za dan, zar ne? Obaveštavaćemo vas o svemu. Čuvajte se! - napisao je glumac.

Njegova objava naišla je na podršku iz svih zemalja sveta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.