Šmele na tatu: Bekamov sin smuvao poznatu glumicu! Ne zna se ko je lepši (FOTO)
Foto: Profimedia

ljubav cveta

Šmele na tatu: Bekamov sin smuvao poznatu glumicu! Ne zna se ko je lepši (FOTO)

Nakon dve godine pisanja o ljubavi Bruklina Bekama i Kloi Morec, konačno smo dobili i potvrdu - mladi par je prvi put zajedno prisustvovao jednom javnom događaju
Objavljeno: 16:59h

Naime, Bruklin je odlučio da javno podrži svoju emotivnu partnerku, pa se pojavio na losanđeleskoj premijeri njenog filma "Loše komšije 2", i to, kako piše Story, u velikom stilu - neprestano ju je grlio i držao za ruku, ponosan na njen uspeh. Kardašijanke u punom sjaju: Evo kako ove seksi cice vežbaju na šipci (VIDEO) Devetnaestogodišnja glumica i sedamnaestogodišnji model bili su odeveni u skladu s prilikom, ali ipak i donekle ležerno: Kloi je odabrala jednostavne sandale i smelu haljine od čipka, dok je Bruklin tamni džins kombinovao sa strukiranim blejzerom, belom košuljom i uskom crnom kravatom.

foto: Profimedia
Kako prenose strani mediji, oni su neprestano zaljubljeni posmatrali jedno drugo i strpljivo pozirali prilikom svog prvog zajedničkog pojavljivanja na crvenom tepihu.
foto: Profimedia
Bruklin i Kloi upoznali su se 2014. godine, tokom pariske Nedelje mode i od tada se piše o njihovom odnosu, koji je, ako verujemo stranim medijima, bio turbulentan. Oni su, naime, više puta raskidali, a mladi Bekam se u jednom trenutku zagledao u jednu svoju koleginicu. Ipak, bilo sve to istina ili ne, on i Kloi danas izgledaju srećno i zaljubljeno. (Espreso.co.rs/ Story.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.