BRAK PAMELE ANDERSON TRAJAO JE SAMO 12 DANA: Zbog JEDNE STVARI je odmah napustila 22 godine STARIJEG partnera!
Pamela Anderson, Foto: Printscreen

nema sreće

BRAK PAMELE ANDERSON TRAJAO JE SAMO 12 DANA: Zbog JEDNE STVARI je odmah napustila 22 godine STARIJEG partnera!

Razvod od 22-godine starijeg producenta usledio nakon samo 12 dana braka

Objavljeno:

Pre sedam dana glumica Pamela Anderson (52), najpoznatija po ulozi u kultnoj seriji 'Čuvari plaže', objavila je da se razvodi od supruga Džona Pitersa.

Razvod od 22-godine starijeg producenta usledio nakon samo 12 dana braka.

- Bili bismo jako zahvali ako biste nas podržali u ovoj odluci. Odlučili smo se razdvojiti kako bi shvatili što želimo od života i jedno od drugog. Život je putovanje, a ljubav je proces - poručila je Anderson i mnoge ostavila u šoku.

Iako nije htela da otkrije razloge bračnog brodoloma u javnost su ipak iscureli navodni razlozi bračnog kraha.

- Pamela ima veliko srce i voli jako i brzo. Vratila se s putovanja i Džon joj je rekao: "Volim te, venčajmo se." Ona je rekla "dobro". Ali, odmah je videla da je on previše fokusiran na slavu, dok ona pokušava da provodi što više vremena van javnog života s obzirom na to da se fokusirala na humanitarni rad. Pamela je osećala da Džona frustrira to što je ona htela da zadrži svoju finansijsku neozavisnost. Počeo je da joj meša u karijeru, odnosno, hteo je da joj sredi ulogu u filmu na kojem je radio, ali ona to nije htela - rekao je dobro upućen izvor za Page Six.

Podsetimo, par je u u vezi bio pre 30 godina, a ponovno su se spojili prije nekoliko meseci. Prošli mesec svoju su vezu ozakonili u Malibuu.

- Svugde ima lepih devojaka, mogao sam imati koju želim, a ja sam 35 godina čekao Pamelu. Ona me čini divljim, na dobar način - kazao je Peters za TMZ.

Inače, ovaj producent najpoznatiji je po radu na obe verzije filma "Zvezda je rođena", iz 1978. i 2018., kao i filmu "Flashdance".

Zanimljivo je da je ovo i za Pamelu i za Džona peti brak. Ona je bila udana za Tomi Lija, Kida Roka i dva puta za Rika Salomona. Poters je između ostalih bio oženjen za glumicu Lesli En Voren, te producentkinju Kristin Forsint-Piters, a poznat je i po dugogodišnjoj vezi s Barbrom Strejsend.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.