Sprema se za nove poduhvate: Anđelina prelazi u politiku!

novi momenti

Sprema se za nove poduhvate: Anđelina prelazi u politiku!

Glumica Anđelina Džoli šokirala je javnost izjavom da razmišlja o tome da počne da se bavi politikom
Objavljeno: 16:44h

Kako je Anđelina do sada rizikovala za nekoliko projekata u čiju realizaciju niko nije verovao, i iz tog rizika izlazila kao pobednik, možda nas iznenadi i neverovatnim političkim angažmanom. Koliko ozbiljno shvata svoju ulogu u politici govori i to da je za mentora angažovala iskusnu političarku. Šok! Seksualni manijak: Poznati pevač osumnjičen za seksualno zlostavljanje! (FOTO) Kako navode američki mediji, ako je ikada postojalo vreme u Americi da se politikom bave ljudi koji sa njom nemaju dodirnih tačaka, onda je to sada. Posle Donalda Trampa na političku scenu odlučila je da stupi i Oskarovka Anđelina Džoli. Glumica ozbiljno shvata svoju ulogu u politici, te je već angažovala Arminku Helić, vrsnu političarku, kako bi je uputila u tajne novog zanata.

AP/Anđelina Džoli
- Kad radite kao humanitarac svesni ste toga da politika mora biti uzeta u obzir, jer ako želite da unesete velike promene, morate preuzeti i odgovornost - odgovorila je glumica na pitanje hoće li upustiti u politiku. - Ali stvarno ne znam u kojoj ulozi bih bila korisnija. Svesna sam onoga što radim u životu, a sve to zajedno jedno drugo čini mogućim - dodala je 39-godišnja glumica i rediteljka.
Ono što je zanimljivo je da glumica razmišlja o političkoj karijeri u Britaniji, uzimajući u obzir da se nedavno sa porodicom preselila u blizinu Londona, a 2014. ju je kraljica Elizabeta proglasila počasnom damom. Cica ubica! Ćerka Žan Klod Van Dama može da prebije tatu, ali nema frajera koji nije otkinuo na nju! (FOTO) Sve to je doprinelo da Džolijeva počne razmišljati u pravcu kampanje sa političkim stavovima. U ostvarivanju novih ambicija Anđelina ima punu podrušku supruga Breda Pita i njihove dece. (Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.