NATALIJA JE RADILA NA PIJACI, A ONDA SE UDALA ZA MILJARDERA! Do 15. GODINE život JOJ JE BIO jako nesrećan (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

kakav preokret

NATALIJA JE RADILA NA PIJACI, A ONDA SE UDALA ZA MILJARDERA! Do 15. GODINE život JOJ JE BIO jako nesrećan (FOTO)

Natalija Vodijanova je danas jedna od najuspešnijih manekenki sveta, uživa u luksuzu i slavi, a nekada je radila na pijaci sa majkom da bi imale čime da se prehrane.

Objavljeno:

Lepa manekenka je rođena 1982. godine u Gorkom u Rusiji, u veoma siromašnoj porodici.

Vodjanova je rasla sa dve polusestre, Kristinom i Oksanom, od kojih je jedna obolela od cerebralne paralize. Otac ih je napustio kada je Natalija bila baš mala, a da bi imali čime da se hrane, Natalija je sa majkom na pijaci prodavala voće.

Nataliju je težak život pratio sve do njene 15. godine, tada ju je jednom prilikom, baš na toj pijaci, primetio agent iz jedne modne agencije i sasvim joj promenio život.

Odmah je počela da radi u jednoj ruskoj agenciji, a za samo dve godine je uspela da zaintrigira svetsku modnu scenu i preselila se u Pariz kada je napunila 17 godina.

Za veoma kratko vreme ona je postala jedan od najtraženijih i najplaćenijih modela. Milionski ugovori, naslovne stranice "Voga“, zaštitno lice za "Guči“, "Pradu“, "Šanel“, "Versače“, "Hugo Bos“... Bila je treći najuspešniji model na svetu i uspela je da zaradi 20 miliona dolara.

Njen privatni život je i više nego zanimljiv.

Natalija se udala za milijardera Džastina Portmana, sa kojim ima troje dece. Njihova ljubav je često isticana kao moderna bajka, s obzirom da je on bogataš plemićkog porekla, a ona iz siromašne porodice.

Ipak, posle devet godina braka, Natalija je rešila da ostavi Džastina. Razveli su se pre sedam godina.

I dok je njen bivši princ na belom konju tugovao, Natalija se vrlo brzo snašla. Ona je odmah ušla u vezu sa francuskim milijarderom Antoanom Arnaultom.

Sa njim je dobila dva sina Maksima i Romana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.