Holivudske face za koje nikad ne biste rekli da su najbolji ortaci! (FOTO)

Baš ne idu zajedno

Holivudske face za koje nikad ne biste rekli da su najbolji ortaci! (FOTO)

Teško da biste ikada mogli da zamislite da se neko od njih druži! Ali, ne samo da su oni najbolji ortaci, već neki od njih čak i liče jedni na druge
Objavljeno:

U svetu poznatih biste pomislili da svako zna svakoga! Posećuju iste svečanosti, žurke i razne dodele nagrada, ali ono što će vas iznenaditi jeste da su se neki od njih družili još u detinjstvu, a drugi su se sasvim neočekivno zbližili u nešto zrelijoj dobi.

1. Džastin Timberlejk i Rajan Gosling su najpoželjniji muškarci današnjice, ali da li možete da ih zamislite kao dva mala dečaka koja se druže. E pa pripremite se da se rastopite - na poziv Džastinove mame, Rajan je odseo kod njih kući jer je tada živeo u Kanadi, a uloga, koju je dobio, je zahtevala da ostane u Americi. Bili su su cimeri!
2. Džim Parsons i Rijana su pozajmljivali glasve u animiranom filmu "Home" i tom prilikom su se zbližili jer se ispostavilo da Džim nije bio jedini štreber u prostoriji. Očekivali smo da je Džim štreber, ali da Rijanu bije isti glas, nismo imali pojma.
3. Dru Barimur i Kortni Lav ne vezuju samo prijateljski odnosi, već i kumstvo. Dru je krštena kuma Kortninoj ćerki Fransis Bin Kobejn.
4. Nismo imali pojma da Kristen Stjuart i Dženifer Lorens uopšte poznaju jedna drugu sve do dodele Oskara 2013. godine, kada je Dženifer na crvenom tepihu dotrčala do Kristen da je zagrli. Ispostavilo se da one konstantno održavaju kontakt putem imejla.
5. Verovali ili ne, Tobi Megvajer i Leonardo Dikaprio su se upoznali davnih 80-ih kada su se obojica prijavili na audiciju za istu ulogu koju je na kraju Tobi dobio. Tada su postali prijatelji i to su ostali do danas, a glumili su zajedno i u filmu "Veliki Getsbi".
6. Helen Miren i Rasel Brend su postali vrlo bliski prijatelji na snimanju filma "Artur". Od tada Helen ima samo reči hvale za Rasela govoreći da je on najdivnije stvorenje koje je upoznala. Rasele, imaš ozbiljne navode da opravdaš!
7. Iako je Kajli Džener čak 5 godina mlađa od Selene Gomez, čini se da ovaj dinamični duo ima mnogo toga zajedničkog. One čak zajedno posećuju festivale. (Espreso.co.rs


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.