10 najseksi mama Holivuda! Što starije, to bolje! (FOTO)

Ko bi im odoleo?

10 najseksi mama Holivuda! Što starije, to bolje! (FOTO)

Ovo su mame na koje smo se ložili godinama
Objavljeno: 10:12h

Iako se ne zna tačno poreklo reči "MILF", ona je postala svetski poznata, a njena definicija sveopšte poznata. Iako se pre svega koristila da bi opisala Stiflerovu majku u filmu "Američka pita", ona nas je ipak podstakla da se prisetimo svih zgodnih "majki" koje smo gledali na bioskopskom platnu ili malim ekranima.

Promo
1. U filmu "Aleksandar" Anđelina Džoli prelepu, lukavu i zlokobnu majku velikog osvajača Aleksandra Makedonskog.
Promo
2. Ana Bankroft u svojoj ulozi gospođe Robinson, je verovatno majka svih milfara. A Dastin Hofman se zaljubljuje u simpatičnu studentkinju, ali na kraju završi u kreveru sa njenom seksi majkom koja ne ispušta cigaru i čašu sa viskijem iz ruke.
3. Grin Dejvis se u filmu "Poljubac za laku noc" transformiše od dosadne mame iz predgrađa u zgodnu, plavušu koja obučena u mokru majicu postaje ubica!
4. Šeron Stoun je neverovatno seksipilna u svakom filmu, ali u filmu "Kazino", u kome glumi ženu koja napušta muža i dete da bi se upustila u posao sa drogom i alkoholom, je neprikosnovena milfara 90-ih.
Promo
5. Mlađe generacije se sigurno ne sećaju filma "Moja maćeha je vanzemaljac", ali stariji sigurno neće zaboraviti Kim Besindžer u ulozi zgodne maćehe. Uglavnom, svi će se složiti da je Kim stvorenje sa druge planete.
6. Goldi Hon u filmu "Kris kros" ima klasičnu priču jedne prostitutke - odala se prostituciji kako bi izdržavala sina u neuglednom delu Ki Vesta na Floridi.
7. Evo još jednog bliskog zanimanja. Demi Mur je, u ulozi Erin Grant u filmu "Striptiz", striptizeta u noćnom klubu dok se bori za starateljstvo nad ćerkom.
8. Film "Deca su dobor", osim kontroverzne priče o modernoj porodici koja se sastoji od dve majke lezbejke, dvoje dece i njihovog biološkog otac, doneo nam je i jednu od najboljih milfara Džulijan Mur.
9. Sofija Loren je sigurno jedna od najzgodnijjih glumica koje je Italija iznedrila. Ona u filmu "Houseboat" igra dadilju koja se useljava kod čoveka koji ima troje dece. Svaki muškarac bi voleo da je kao dete imao takvu dadilju.
Promo
10. Džulija Roberts u ulozi Erin Brokovič ne samo da privlači svojim seksipilom, već i odslikava pametnu, odlučnu ženu koja izvojeva istorijsku pobedu u sudnici protiv moćne, kalifornijske kompanije. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.