MAJA IMA SAMO 21 GODINU I SVETSKA JE ZVEZDA: Njeni roditelji su najlepši PAR HOLIVUDA!
mlada glumica Maja Hok, Foto: Print Screen Instagram

prava lepotica

MAJA IMA SAMO 21 GODINU I SVETSKA JE ZVEZDA: Njeni roditelji su najlepši PAR HOLIVUDA!

Maja je lepotu i talenat za glumu nasledila od mame Ume Turman i tate Itana Hoka

Objavljeno:

Saradnja režisera Kventina Tarantina (56) i glumice Ume Turman (49) ušla je u filmsku istoriju, pa je režiser vođen time odlučio da angažuje njenu ćerku Maju Hok (21) koju ima iz braka sa holivudskim zavodnikom Itanom Hokom (48).

Maja igra u Tarantinovom novom flmu "Once Upon A Time in Hollywood", gde se pojavila i lepotica Adrijana Lima sva u crvenom, a na premijeri u Los Anđelesu zablistala je u seksi odelu i korsetu zbog koga su njene bujne grudi bile u prvom planu

foto: Print Screen You Tube

Umina naslednica ima svoju armiju fanova još od svog glumačkog debija 2017. godine, ali da ih bude još više doprinela je ulogom u hit seriji "Stranger Things".

Maja je prava lepotica, a izgled je definitivno nasledila od Ume, ali i od oca koji važi za pravog šmekera još od početka karijere.

foto: Printscreen Instagram

Majka i ćerka imaju iste prelepe plave oči, a Tarantino je odabirom mlade glumice napravio pun pogodak.

foto: Print Screen Instagram

Podsećamo, Uma i njen bivši suprug, glumac Itan Hok koji je u mlađim danima bio san tinejdžerki, venčali su se 1998. godine, a glumica je tada već bila trudna. Imaju ćerku Maju i sina Levona Hoka (17). Par se razveo 2005. godine, nakon sedam godina braka. Uma ima i ćerku Lunu (7) sa biznismenom Arpadom Busonom (56).

Bonus video

(Espreso.co.rs/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.