UŽASNO PRIZNANJE GLUMICE MIRE: Bila sam SILOVANA sa 16 godina! OVA PRIČA JE JEZIVA
Foto: Printscreen Instagram

ISPOVEST

UŽASNO PRIZNANJE GLUMICE MIRE: Bila sam SILOVANA sa 16 godina! OVA PRIČA JE JEZIVA

Mira Sorvino je jedna od prvih glumica koje su javno optužile Harvija Vajnstajna za seksualno uznemiravanje

Objavljeno:

Američka glumica Mira Sorvino (51) još je jedna u nizu holivudskih zvezda koje su progovorile o seksualnom zlostavljanju koje su pretrpele od strane poznatih ličnosti.

Glumica je o ovome progovorila na konferenciji sa aktivistima pokreta "Time's Up", koja je za cilj imala da da zakonsku podršku inicijativi za bolju zaštitu žrtava silovanja, seksualnog napada i seksualnog uznemiravanja.

Mira je bila jedna od prvih javnih ličnosti koje su priznale da ih je filmski producent Harvi Vajnstajn seksualno zlostavljao, a drugi put je opisala da ju je sa svega 16 godina uznemiravao kasting direktor.

- Svima vam sada ove mogu reći da ne samo da sam bila žrtva seksualnog zlostavljanja i maltretiranja od strane gospodina Vajnstajna, već da sam i žrtva seksualnog napada i da sam preživela silovanje od strane poznate ličnosti - u suzama je rekla glumica, ali nije otkrila o kom muškarcu se radi.

Navela je kako je to silovanje drugog stepena, budući da je bila maloletna te da nije mogla dati pristanak za seksualnu aktivnost zbog godina.

- Ovde sam da bih pomogla. Drugi koji su preživeli isto ovo zaslužuju pravdu i više vremena kako bi naučili da se nose s tim. Osećate sramotu, kao da ste vi krivi - poručila je glumica.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.