PEVAČICA HITNO PREBAČENA U BOLNICU: Lekari pokušavaju da joj spase VID, strepi se od NAJGOREG
Mel Bi, Foto: Printscreen Instagram

TRAGEDIJA

PEVAČICA HITNO PREBAČENA U BOLNICU: Lekari pokušavaju da joj spase VID, strepi se od NAJGOREG

Britanska pevačica Melani Braun, poznatija po svom umetničkom imenu Mel B, hitno je prevežena u bolnicu nakon što joj je iznenada pozlilo u njenom domu.

Objavljeno:

Članica jednog od najpoznatijih ženskih bendova “Spice Girls” požalila se svojim ukućanima da se oseća jako loše, i da u potpunosti ne vidi. Ona je pre 20 godina pokušala laserskom operacijom da ukloni diopriju, ali je tada operacija pošla po zlu, nakon čega je trajno izgubila vid na levom oku.

Uplašena pevačica ukućanima se požalila da joj je muka, nakon čega se skoro onesvestila, rekavši kako u tom trenutku ne vidi apsolutno ništa i da se jako brine da bi mogla da oslepi.

Pevačica se još uvek nalazi na ispitivanjima, a lekari će u narednim danima izvršiti niz pregleda kako bi utvrdili da se radi o mogućnosti gubitka vida, ili je samo reč o trenutnom stanju uzrokovanom mogućim povećanjem nivoa šećera u krvi.

Bend je nakon godina pauze odlučio da napravi povratničku turneju koja je trebala da počne za nekoliko dana. Ono što je dodatno poljuljalo njihove planove bile su spekulacije i pisanja medija o navodnoj ljubavnoj romansi koju je Mel B imala sa jednom od članica benda “Spice Girls”.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.