PROGOVORILA O BIVŠIM, LOŠIM ISKUSTVIMA U LJUBAVI, A ONDA SKINULA BRUS I POZIRALA: Iznenadićete se koliko godina ima
Dženifer Aniston se slikala u toplesu, Foto: Printscreen Instagram

slavi svoje telo

PROGOVORILA O BIVŠIM, LOŠIM ISKUSTVIMA U LJUBAVI, A ONDA SKINULA BRUS I POZIRALA: Iznenadićete se koliko godina ima

Popularna glumica iza sebe ima dva propala braka, a i dalje veruje u ljubav

Objavljeno:

Zvezda TV serije "Prijatelji" i bivša supruga Breda Pita, Dženifer Aniston (50), u jednom intervjuu je otkrila kako svoju besprekornu liniju održava boksom, a na treninge ide čak četiri do pet puta nedeljno.

Holivudska glumica pozirala je za naslovnicu novog broja Harper's Bazaara. Izgleda senzacionalno, a na jednoj od fotografija je čak skinula brushalter.

Osećala sam se potpuno normalno pozirajući u toplesu. Naša tela su prelepa i smatram da je njihovo slavljenje i osećaj ugodnosti, bez obzira na godine, bitan. Zbog svog tela nikad ne bi trebalo da se stidimo ili osećamo neprijatno", rekla je Dženifer.

Popularna glumica iza sebe ima dva propala braka, a sada je progovorila o svom ljubavnom životu.

Trenutno nemam vremena za izlaske jer sam fokusirana isključivo na posao. Uostalom, romansa nije nešto što se ciljano traži i forsira, ona će doći kad je najmanje očekujemo, na nama je samo da je prihvatimo", izjavila je Aniston.

Dodala je i kako zapravo ne veruje da ljubav može trajati do kraja života, ali zato smatra da svaki čovek ima više srodnih duša.

Nisam se umorila od ljubavi. Bez obzira na loša iskustva, neću "podići zid" oko sebe samo zbog straha da bi mi neko opet mogao slomiti srce", iskrena je popularna američka glumica.

A što se tiče njenog idealnog muškarca, Dženifer kaže kako bi on definitivno trebalo da bude velikodušan, da ima "zdrav" smisao za humor i snažan osećaj samopoštovanja.

I naravno, poželjno je da bude okružen dobrim i kvalitetnim ljudima, jer društvo koje biramo zapravo puno govori o nama samima", zaključila je Aniston.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.