VIRUS IZ SRBIJE PRETVARA LJUDE U ZOMBIJE! Sve otkriva knjiga iz 16. veka! Ovako Holivud vidi SRBE!
Scena iz serije Santa Clarita Diet, Foto: Printscreen

genijalno

VIRUS IZ SRBIJE PRETVARA LJUDE U ZOMBIJE! Sve otkriva knjiga iz 16. veka! Ovako Holivud vidi SRBE!

U popularnoj seriji Hrvat Goran Višnjić glumi srpskog pukovnika Dobrivoja Popovića, a u holivudskom ostvarenju se pored toga čuje i naš jezik, te pojavljuje srpska zastava.

Objavljeno:

Netfliksova serija "Santa Clarita diet",u kojoj virus iz Srbije pretvara ljude u zombije, ušla je u treću sezonu i privukla pažnju fanova crnog humora i horora, a u ostvarenju glumi Goran Višnjić.

Inače, u Netfliksovoj seriji glavna junakinja Šila Hamond (koju glumi Dru Barimor) zarazi se nepoznatim virusom koji je pretvori u zombija željnog ljudskog mesa. Da bi joj pomogao, njen suprug Džoel (Olifant), osim što joj neuspešno asistira u ubijanju ljudi i kasapljenju mrtvih, pokušava da otkrije poreklo virusa i vrati joj ljudskost. Međutim, jedini trag koji ima je srpska knjiga iz 16. veka, pa se baca u potragu za Srbinom koji bi mogao da mu objasni šta se dešava. Kad na vratima škole svoje ćerke vidi srpsku zastavu, otkriva da je direktor Novak poreklom Srbin, a onda upoznaje i njegovu baku.

Džoel odlazi kod nje, gospođe Bakavić (Grejs Zabriski), koja mu otkriva da je taj zombi virus pre više stotina godina "počistio" čitavo selo u Srbiji, i da se lek protiv njega krije u jednoj drevnoj srpskoj knjizi.

U trećoj sezoni se zaplet komplikuje, ali i pronalazi rešenje: Starica Šilinom suprugu okriva da postoji način da se ona izleči. Kasnije Džoel otkriva da mora da postane srpski vitez kako bi spasao Šilu

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.