Evo šta sve slavna Kameron Dijaz savetuje ženama! (FOTO)

MUDRE REČI

Evo šta sve slavna Kameron Dijaz savetuje ženama! (FOTO)

Dijazova podellila je neke od najboljih saveta za dame svih godina
Objavljeno: 00:09h

Plavokosa glumica, Cameron Diaz iza sebe ima zabavnu i uzbudljivu Hollywoodsku karijeru, glumeći u nekim od najpopularnijh fillmova, ali to nije sve što joj je važno. Zeldi! Viktorija Bekam zamenila visoke potpetice nečim na šta su se ložili dizelaši devedesetih!

- Najvažniji su mi moji odnosi s drugima i vlastito blagostanje. Kako se razvijam kao osoba - mentalno, emocionalno i fizički, otkrila je glumica za Women's Health. Autorka knjige "The Longevity Book", Diaz (Knjiga dugovečnosti) podellila je neke od najboljih saveta za dame svih godina. Dvadesete Koštana masa jako je važna u dvadesetima, jer nakon tog perioda ne izgrađujemo kosti toliko. Stoga, dvadesete su idealno vreme za izgradnju kostiju kroz prehranu, fizičku aktivnost i trening snage.
Tridesete Nakon 35-e kod žena se smanjuje produkcija jajnih stanica. Ali, u to ne možete biti sigurni ako se ne testirate. Ukoliko vam je plodnost važna, testiranje je svakako jedna od stvari koju trebate napraviti.
Četrdesete Sklapajte prijateljstva, veze, uključite se u zajednice i zaista odajte sebi čast. Ovo je prlelazno razdoblje do menopauze, stoga pripazite gde se nalazite emocionalno, fizički i psihički. Žene koje su zbog toga pod stresom otežavaju sebi situaciju, dok one koje je prihvate osećaju manje posledice.
(Espreso.co.rs/Hayat.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.