OMILJENI LIK IZ IGRE PRESTOLA IZ SRBIJE?! Ovo ne biste mogli da pretpostavite ni u najluđim snovima (FOTO)
Neko od njih ima veze sa Srbijom, Foto: Printscreen Instagram/gameofthronesnotofficial

TO JE TAJ KARAKTER!

OMILJENI LIK IZ IGRE PRESTOLA IZ SRBIJE?! Ovo ne biste mogli da pretpostavite ni u najluđim snovima (FOTO)

Zbog tog je naša zemlja završila na sajtu koji promoviše najpopularniju seriju svih vremena

Objavljeno:

Na jednom od sajtova koji promoviše jednu od najpopularnijih serija svih vremena, "Igru prestola", priredili su zanimljiv i duhovit izbor likova i evropskih zemalja po sličnosti "karaktera" i specifičnostima.

Srbija nije loše prošla. Štaviše, našu zemlju su uporedili sa Arjom Stark.

Arja Stark je jedan od najomiljenijih likova u "Igri prestola". Uporna je, hrabra, vešta, hitra, spremna da uči, ali i da se bori, pre svega za svoju porodicu. Čak i kad pređe neke granice, gledaoci su uz nju. Jer, sve što radi - radi za svoju porodicu i iz želje da se osveti za zlodela koja su naneta Starkovima.

Nikada ne odustaje, iako je imala teške periode. Ali vođena je svojim ciljem. Istrpela je sve torture, naučila kako da se brine o sebi, a kao nagradu dobila je ujedinjenje sa braćom i sestrom (oni koji su preživeli).

Prema sajtu www.winteriscoming.net, Arja najviše podseća na Srbiju. Ovo piše u obrazloženju:

U našem svetu, zemlja na jugoistoku Evrope - Srbija - poznata je po legendarnom teniseru Novaku Đokoviću. Iako igranje ove igre nije slično mačevanju, njihove veštine su slične. Oba sporta zahtevaju agilnost, koncentraciju, sve što Arja poseduje. Da Arja živi u modernoj Evropi, mogla bi da zameni svoju "Iglu" (naziv njenog mača) za reket - imala bi isto uspeha - napisali su oni.

foto: Printscreen Instagram/gameofthronesnotofficial

Čitaocima je skrenuta pažnja o još nekim zanimljivostima o Srbiji, tačnije navedeno je poređenje Srbije i lika iz "Igre prestola".

Ova zemlja ima dugu istoriju, a Srbija je zaslužna za reč "vampir". Poput ovih "agenata smrti" i Arja se nemilosrdno obračuva sa onima koji joj se nađu na putu. Možda ne pije krv, ali ne preza od toga da oduzme život onima za koje smatra da su se ogrešili.

Šta su rekli za ostale države i likove, možete pogledati na pomenutom sajtu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.