NIkada neće zaboraviti: Lejdi Gaga posvetila pesmu svim žrtvama silovanja, uključujući i sebe (VIDEO)

proganja je prošlost

NIkada neće zaboraviti: Lejdi Gaga posvetila pesmu svim žrtvama silovanja, uključujući i sebe (VIDEO)

Na dodeli Oskara koja je nedavno održana Lejdi Gaga je otpevala pesmu namenjenu svim žrtvama silovanja inspirisanu ličnim iskustvom
Objavljeno:

Na nedavno održanoj dodeli Oskara, pevačica Lejdi Gaga je izvela pesmu "Til It Happens To You", koju je napisala u saradnji sa Dijan Varen za dokumentarac o žrtvama silovanja. Tako su se smuvali: 10 parova iz spotova koji su imali seks i u stvarnom životu (VIDEO) Pevačica je pre dve godine javno priznala da je silovana kada je imala 19 godina. Interesantno je da neki od članova njene porodice nisu bili upoznati sa situacijom, sve dok nisu odgledali izvođenje pesme.

- Moja baka i tetka Šeri su me zvale dan posle dodele jer im nikad nisam rekla da sam bila žrtva silovanja - napisala je Lejdi Gaga na društvenim mrežama. Džet set seljadija! Najblamantnije i najdroljastije fotke poznatih u 2015. godini! Lejdi Gaga je priznala kako je ovo teško iskustvo držala kao tajnu samo iz tog razloga što ju je bio sram.
- Bilo me je sram i strah. Bilo mi je potrebno dugo da sebi priznam šta sam preživela jer sam vernica i znala sam da je to zlo iako nije bila moja krivica, sa kojom sam se borila 10 proteklih godina. Ovo priznanje je postala stvar zbog koje su žene u mom životu najponosnije na mene, i to ne bilo koje žene, već one koje su mi uzori - objasnila je pevačica.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.