RAZVOD TEŽAK 460 MILIONA EVRA: Kluni i Amal imali ŽESTOKU SVAĐU, ona pokupila njihovu decu pa POBEGLA NA SARDINIJU!
Foto: AP/ Li Muzi

OD OGROMNE LJUBAVI DO KRAHA

RAZVOD TEŽAK 460 MILIONA EVRA: Kluni i Amal imali ŽESTOKU SVAĐU, ona pokupila njihovu decu pa POBEGLA NA SARDINIJU!

Iako su mnogi mislili da će ovaj brak potrajati, izgleda da nije sve onako kako se čini

Objavljeno: 16:23h

Posle poslednje žučne rasparave koju su imali Amal Kluni je pokupila njihovu zajedničku decu, pa je tako sa Elom i Aleksandrom otišla u njihovu kuću na Sardiniji.

Kako piše britanski "Miror" od kada se ta svađa dogodila, šuška se da se Amal i Džordž Kluni, posle četiri godine braka razvode, a da ukoliko stavrno dođe do toga njihov razvod mogao bi da teži 460.000.000 evra.

foto: AP

Izvor koji je veoma blizak sa parom kaže da Džordž stalno šalje poruke i zove preko video poziva kako bi mogao više da viđa decu.

Izvor dodaje i da je Amal izjavila da ukoliko odluči da dođe kod njih u kuću na Sardiniji, da će moći da spava samo u gostinjskoj sobi, kao i da je u toj nameri veoma ozbiljna i odlučna.

Holivudom se širi glasina kako je brak Amal i Džordža Klunija na staklenim nogama. Naime, kako prenose strani mediji Amal je očajna jer Džordž odbija da je zaštiti.

Rasprava je počela onog momenta kada je Amal pozvala Džordža da je prati na Maldive gde će ona braniti prava bivšeg predsednika Mohameda Nasheeda (Mohammed Nasheed). Amal ima veliki strah od terorista pa je zbog toga zamolila svog supruga da pođe sa njom, kako bi se ona osećala sigurnije, ali glumac nije želeo da putuje.

Svetski mediji prenose kako se par stalno svađa jer Džordž želi da ode "pod nož" kako bi se podmladio, a Amal to neverovatno nervira.

foto: Fonet

Još od festivala u Kanu ne prestaju priče kako par nema baš harmoničan odnos, a pre nekoliko meseci glumac je primećen u Kaliforniji kako ljubi nepozantu ženu, tvrdi sajt Ibtimes.

Džordž i Amal su se upoznali 2013. godine kada je njihov zajednički prijatelj doveo kod Džordža u kuću u Italiji. Posle toga njih dvoje su počeli da se dopisuju, a samo šest meseci kasnije Kluni je zaprosio Amal.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.