NAJVEĆI BLAM ZLATNIH GLOBUSA! Nikol Kidman ga je tako ISKULIRALA da mu se ceo SVET SMEJE
Nikol ispaljuje Maleka, Foto: Printscreen

auuu

NAJVEĆI BLAM ZLATNIH GLOBUSA! Nikol Kidman ga je tako ISKULIRALA da mu se ceo SVET SMEJE

Trenutak u kojem Rami Malek ispraća s pozornice Nikol Kidman postao je pravi hit na internetu

Objavljeno:

Sinoć su u Los Anđelesu dodeljeni Zlatni Globusi. Pobednik večeri bio je glumac Rami Malek koji je osvojio nagradu za najboljeg glumca. Nagradu mu je osigurala uloga u filmu Bohemian Rhapsody koji je takođe osvojio Globus za najbolji film.

Nagradu je ekipi dodelila Nikol Kidman, a ono što je usledilo nakon dodele u kratkom roku postao je hit na internetu. Naime, jedna korisnica Tvitera objavila je snimak na kom Kidman potpuno ignoriše Maleka.

Nakon što im je dodelila Globus, producenti filma ostali su da razgovaraju s Nikol nakratko na pozornici, a razgovoru se, nažalost bezuspešno, pokušao priključiti i Malek. Glumica je samo okrenula leđa, a on ju je tada lagano potapšao po leđima i s njom i ostatkom ekipe napustio pozornicu.

Reakcija slavne glumice zabavlja korisnike Tvitera, a sve je dodatno začinio i opis videa koji je u kratkom roku preplavio društvene mreže. – Rami Malek pokušava da razgovara s Nikol Kidman kao što ja pokušavam da razgovaram sa svojom simpatijom – stoji u opisu snimka koji je do sada pogledan više od 32 hiljade puta.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Vecernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.