DEMI MUR PRIZNALA DA JE U VEZI SA SRPKINJOM MAŠOM! Posle Eštona i Brusa Vilisa, ONA je smuvala Murovu!
Demi i Maša, Foto: Profimedia, Facebook

svi detalji veze

DEMI MUR PRIZNALA DA JE U VEZI SA SRPKINJOM MAŠOM! Posle Eštona i Brusa Vilisa, ONA je smuvala Murovu!

Maši na Facebooku piše da je u otvorenoj vezi

Objavljeno: 14:11h

Kako piše američki tabloid "Radar Online", 56-godišnja glumica Demi Mur u vezi je sa srpskom stilistkinjom Mašom Mandžukom, kojoj su 43 godine. Njih dve su navodno zajedno već dve godine.

- Kada su same, njih dve su veoma intimne. Drže se za ruke, a Demi je kao druga majka Mašinoj kćerki - navodi izvor blizak američkoj glumici.

Njih dve su redovna meta američkih fotoreportera, koji su primetili i da je Demi instalirala dečije sedište u svom automobilu za Mašinu dvogodišnju kćerku.

foto: Profimedia

S druge strane, Maši na Facebooku piše da je u otvorenoj vezi, a redovno priča o Demi na društvenim mrežama. Tako je uz fotografiju kćerke s krunom i Demi napisala: “Srećan rođendan mojoj kraljici od njene male princeze.”

Pre više od godinu dana Demi je bila u Beogradu, a primetili su je u jednom prestoničkom kafiću i prepoznali je, a glumica je bila, kako mnogi tvrde, u društvu lepe devojke srpskog porekla, sa kojom je javno razmenjivala nežnosti.

Kako priča "čaršija" u početku nisu verovali da je to Demi Mur, ali kad su čuli da priča na engleskom - sve im je bilo jasno. Sa njom je u društvu sedela lepa devojka i to Srpkinja, koja je naručivala piće i hranu, a tražila je samo malo privatnosti. Tada niko nije znao da je u pitanju Maša Mandžuka.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.