Ovo je najskuplji razvod na svetu! Bekamovi se razilaze, a samo kad čujete cifru - šlognućete se!

Šuške se šuškaju

Ovo je najskuplji razvod na svetu! Bekamovi se razilaze, a samo kad čujete cifru - šlognućete se!

Na pomolu najskuplji razvod u istoriji! Viktorija i Dejvid Bekam stavljaju tačku na brak dug 16 godina.
Objavljeno:

Na žalost svih fanova Bekamovih, izgleda da je naskladniji par na svetu rešio da stavi tačku na zajednički bračni život. Prema pisanju američkog tabloida "OK" Viktorija i Dejvid Bekam uskoro bi mogli da se razvedu. Pogledajte ko je novi urednik Happy televizije! (FOTO)

- Nakon što su godinama radili na poboljšanju svog odnosa, na kraju nisu uspeli da nađu izlaz iz ove situacije. Ipak, papire za razvod još nisu potpisali, jer su trenutno zaokupljeni karijerama, ali sa druge strane, cilj im je da ovo prođe što diskretnije - objašnjava zbog čega se izvor blizak paru za časopis "OK!". Kako navodi ovaj časopis, Viktorija je već uklonila tetovažu koju je posvetila venčanju sa Dejvidom. S obzirom na to da nisu potpisali predbračni ugovor, ovaj razvod bi bio najskuplji u istoriji i koštao bi neverovatnih milijardu dolara. Neoprostivo! Kad čujete šta je Miroslav Ilić uradio majci svog vanbračnog deteta - zgrozićete se momentalno!
Inače, Dejvid i Viktorija Bekam su 2004. godine već prošli jednu bračnu krizu, kada su proslavljenog fudbalera mediji doveli u vezu sa drugom ženom, što je on odlučno negirao. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.