GDE SU DANAS I ŠTA RADE? Nekada najpoznatije bliznakinje u Srbiji, jedna je bila u rijalitiju, pa postala funkcionerka, a na drugu se ložilo pola države! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/bojanajank

PRELEPE SESTRE

GDE SU DANAS I ŠTA RADE? Nekada najpoznatije bliznakinje u Srbiji, jedna je bila u rijalitiju, pa postala funkcionerka, a na drugu se ložilo pola države! (FOTO)

Od rijalitija do državnog posla

Objavljeno:

Plavokose bliznakinje Ivana Škorić i Bojana Janković (nekada Nikolić) bile su među najpopularnijim voditeljskim licima TV "Pink" tokom prošle decenije, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana.

Ivana Škorić i Bojana Janković vodile su emisiju "City", kao i još nekoliko emisija zabavnog karatkera na ružičastoj televiziji, a onda su se povukle sa malih ekrana i posvetile stvaranju porodica.

Bojana se udala za člana grupe "Beogradski sindikat" Ognjena Jankovića i sa njim dobila dve ćerke, a Ivana se udala za nekadašnjeg odbojkaša Edina Škorića i rodila mu sina i ćerku.

A post shared by Bojana Janković (@bojanajank) on

Međutim, njihov brak nije dugo potrajao, a nakon razvoda ostali su u dobrim i prijateljskim odnosima zbog dece. Oboje su se nakon razvoda okušali u rijaliti programima - Ivanu smo 2009. godine gledali u "Velikom Bratu", a Edina prvo u "Survajveru", pa zatim i na "Farmi".

Ivana je potom radila kao državna službenica, tačnije kao PR Agencije za upravljanje lukama, a posao joj je dao tadašnji ministar Milutin Mrkonjić. Bojana se, s druge strane, i dalje bavi novinarstvom i to na "Edu TV".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.