UBIO SE ZOMBI BOJ!!! Tragedija trese muzički svet
Foto: Printscreen Instagram

Nije izdržao

UBIO SE ZOMBI BOJ!!! Tragedija trese muzički svet

Kanađanin Rik Genest napravio je prvu tetovažu sa 16 godina, a do svoje 19. godine već mu je celo telo bilo prekriveno mastilom. Kada je imao 15 godina, uklonjen mu je tumor mozga...

Objavljeno: 10:53h

Rik Genest, model čije je celo telo prekriveno tetovažama, preminuo je u sredu u 33. godini. Kanađanin poznatiji pod umetničkim imenom Zombi Boj proslavio se 2011. u muzičkom spotu 'Born This Way' Ledi GaGe (32). Rikovo telo pronašli su u njegovom stanu u Montrealu u Kanadi. Ledi GaGa, s kojom se sprijateljio nakon sqaradnje, je slomljena. U objavi na Twitteru otkrila je da je kanadski model počinio samoubistvo.

- Moramo jače da radimo na tome da se promiče mentalno zdravlje i pomogne ljudima koji imaju problema. Ako ste depresivni, nazovite člana porodice ili prijatelja još danas. Moramo čuvati jedni druge - rekla je Gaga.

Rik je 7. avgusta trebao da napuni 33 godine. Svoju prvu tetovažu napravio je sa 16 godina, a do svoje 19. godine već mu je celo telo bilo prekriveno mastilom. Kada je imao 15 godina, uklonjen mu je tumor mozga. Tada je pomislio da će umreti, a nakon toga se, kako je rekao, zaljubio u zombije i hteo da 'postane jedan od njih'.

- Pretpostavljam da me bolest u mladosti podstakla da me privlači sve morbidno i sablasno. Tada sam shvatio da je život prekratak da ne ispunim svoje snove o tetovažama - rekao je.

S Ledi GaGom počeo je da se druži nakon što ga je na društvenoj mreži otkrio njen stilista Nikola Formičeti i pozvao za saradnju. Nakon toga snimio je mnoge modne kampanje za poznate brendove, nosio revije na pariškoj nedelji mode i krasio naslovnice časopisa poput Voguea i GQ-a. Pojavio se i u brojnim serijama i filmovima, između ostalog i '47 Ronin' i Nemi svedok'.

Nadimak Zombi Boj dali su mu prijatelji, a zbog tetovaža nalazi se u i Ginisovoj knjizi rekorda jer na telu ima istetovirano 176 insekata.

Bonus video

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.