Sećate li se slatke bebe Eme iz Prijatelja? Pogledajte kako ona danas izgleda (FOTO) (VIDEO)

ema & ema

Sećate li se slatke bebe Eme iz Prijatelja? Pogledajte kako ona danas izgleda (FOTO) (VIDEO)

Pre više od 10 godina Rejčel i Ros su u seriji "Prijatelji" dobili malu ćerku. Danas je ona prava tinejdžerka
Objavljeno:

Jedan od najlepših trenutaka u kultnoj seriji "Prijatelji" bio je kada su Rejčel i Ros dobili preslatku bebu Emu. Gaze ljude, diluju drogu, ubijaju! 10 glumaca koji imaju kriminalni dosije (FOTO) Sada, 12 godina nakon što su "Prijatelji" prestali da se snimaju, svi se pitamo, šta se desilo sa malom devojčicom Emom?

Printscreen/ YouTube/ Entertainment Tonight
Pa, ona je sada skoro tinejdžer. 11 nominacija za Oskara koje Akademija mora da usvoji što pre! (FOTO) (GIF) Zapravo, dva tinejdžera, pošto su je igrale identične bliznakinje Noel i Kali Šeldon u poslednje dve sezone serije. Njih dve sada imaju 13 godina i ponašaju se kao prosečne tinejdžerke: idu u školu, bave se sportom i uče da sviraju razne instrumente.
Printscreen/ YouTube/ Entertainment Tonight
Nećete moći da verujete u kakvog je frajera izrastao mali Ben iz Prijatelja (FOTO) Njih dve su dobile posao u seriji "Prijatelji" nakon što je njihova mama pročitala blog da mnogi filmski i serijski producenti traže blizance za svoje projekte. Bliznakinje se, nažalost, ne sećaju vremena koje su provele na snimanju, ali njihovi roditelji kažu da su svi glumci bili jako dobri prema njima.

glumice da je ozbiljna glumačka karijera tek pred njima.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.