Detalji Avićijeve iznenadne smrti: Isplivao snimak iz bolnice koji pokazuje u kakvom je stanju bio (VIDEO)
Avići, Foto: Reuters

tragedija

Detalji Avićijeve iznenadne smrti: Isplivao snimak iz bolnice koji pokazuje u kakvom je stanju bio (VIDEO)

Ono što je poznato je da je zbog zdravstvenih problema bio prisiljen da otkaže sve nastupe

Objavljeno: 20:24h

Nakon što je policija prošlog petka pronašla beživotno telo švedskog di-džeja Avićija (Avicii), rođenog kao Tim Bergling, šuška se o mogućim uzorcima iznenadne smrti.

Ono što je poznato je da je zbog zdravstvenih problema bio prisiljen da otkaže sve nastupe, a bolovao je i od akutnog pankreatitisa, teške upale gušterače koja je prouzrokovana preteranim konzumiranjem alkohola.

Sada internetom kruži isečak iz njegovog dokumentarca "Avicii: True Stories" iz 2017. koji pokazuje koliko mu je bilo loše.

Hey brother ✌️

A post shared by Avicii (@avicii) on

Video je nastao kada je Avićiju jednom prilikom na turneji pozlilo zbog bolesne jetre nakon čega su ga doktori primili u bolnicu.

Tada su ga otpustili iz bolnice i prepisali su mu tablete protiv bolova koje su ga doslovno omamljivale, uz uput kako ne sme ni da jede ni da pije dok mu otečena jetra ne splasne.

Uprkos upozorenjima lekara, muzičar je već za nedečju dana nastavio turneju.

Osim toga u dokumentarcu se govori i o tome kako je Avići uzastopno upozoravao svoje menadžere da će ga život na turnejama ubicit i da ih, kako je tvrdio, za to nije bilo briga. Sve se vrtelo oko novca i on je morao da ispoštuje ugovor.

Inače, Netfliks je ovaj dokumentarac koji je objavio pre nekoliko nedelja - povukao i to bez objašnjenja. Još nije poznat tačan urzok smrti muzičara, kao ni dan sahrane.

Bonus video: (VIDEO) OVAKO ENTONI HOPKINGS PROVODI KAD SE ZAVRŠI SNIMANJA! Ovakvog ga nikada niste videli!

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.