Promenio sam se, ali ne kao Brus Džener! Britanski komičar isprozivao holivudske zvezde!

Presmešno.com

Promenio sam se, ali ne kao Brus Džener! Britanski komičar isprozivao holivudske zvezde!

Kontroverzni komičar nije štedeo prisutne na dodeli "Zlatnih globusa"
Objavljeno:

Britanski komičar Riki Džervejs bio je domaćin na ovogodišnjoj dodeli "Zlatnih globusa". Komičar, poznat po kontroverznom smislu za humor, je nakon što je stupio na binu rekao publici da ućuti i sve prisutne je sarkastično nazvao odvratnim, promiskuitetnim i ološima zavisnim od pilula. Spremni na sve zarad uloge: Neverovatne glumačke transformacije! (FOTO) (GIF)

- Održaću monolog i onda ću se sakriti, ni Šon Pen me neće pronaći - rekao je komičar. Potom je opisao i događaj ćiji je domaćin, a nagradu "Zlatni globus" je nazvao bezvrednom. - Bez uvrede, ali to je samo komad metala koji koristi kako bi vas zbunjeni novinari upoznali i napravili selfi sa vama. To je sve. Imam tri ovakve nagrade kod kuće. Jedna služi kao držač vrata, druga za udaranje lopova, a treća je pored kreveta za... nije bitno za šta je. Moja je, mogu s njom da radim šta želim - rekao je Riki kroz smeh.
Bred Pit sve šokirao svojim izgledom! Da li je i slavni lepotan bio kod hirurga? (FOTO) Između ostalog spomenuo je i jednakost između polova. - Žene bi trebalo da plaćaju jednako kao i muškarce za isti posao. Za vođenje "Zlatnog globusa" dobiću isti honorar kao što su dobile Tina Fej i Ejmi Poler prošle godine. Znam da su dve, ali nisam kriv što ne žele da podele novac - istakao je Riki. U skladu sa događajem, Riki je spomenuo i film "Marsovac", komentarišući odluku da film spada u kategoriju komedije. - Čini se da je ideja Met Dejmona uspela. "Marsovac" je ipak smešniji od Piksela, ali i Šindlerova lista je - rekao je Džervejs.
Pre dolaska Mel Gibsona, Riki se našalio da bi radije sa njim popio nešto u hotelskoj sobi nego sa Bilom Kosbijem. Potom je alkoholno piće poneo sa sobom, s obzirom na glumčevu prošlost. Riki nije izostavio ni prošlogodišnju transformaciju Brusa Dženera. - Promenio sam se, ali ne toliko kao Brus Džener ili sada Kejtlin Džener. Velika je godina iza nje. Postala je uzor svim transrodnim osobama, pokazujući hrabrost i rušenje stereotipa. Doduše, nije puno učinila za ženske vozače, ali ne možete imati sve ili? - izjavio je komičar. Za filmove "Haos u najavi" i "Džoi" rekao je da nisu imena najdražih prostitutki glumca Čarlija Šina, već filmovi dve sledeće gošće Dženifer Lorens i Ejmi Šumer. (A. Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.