POGINULE 4 SVETSKE ZVEZDE INSTAGRAMA: Nekoliko minuta pre nego što se avion srušio OBJAVILE SU STORI (VIDEO)
U padu privatnog aviona poginule su četiri Instagram zvezde, Foto: Printscreen Youtube

STRAŠNO

POGINULE 4 SVETSKE ZVEZDE INSTAGRAMA: Nekoliko minuta pre nego što se avion srušio OBJAVILE SU STORI (VIDEO)

Vlasti između ostalog istražuju je li avion bio opremljen za prevoz šest osoba ili je bio prenatrpan

Objavljeno:

U padu privatnog aviona u Arizoni u ponedeljak uveče poginulo je šest osoba, a mediji su objavili snimke koji prikazuju žrtve tragične nesreće u avionu nekoliko minuta pre pada.

Privatni avion sa šest osoba, među kojima su bile četiri mlade zvezde Instagrama, srušio se na teren za golf u Skotsdejlu u ponedeljak uveče, 15 minuta nakon poletanja iz Arizone u Las Vegas.

Vlasti nisu objavile ko je upravljao avionom, ali potvrdile su da to nije bio Pedroza, koji je bio vlasnik aviona i u procesu dobijanja pilotske dozvole. Pokrenuta je istraga uzroka nesreće.

Prema prvim izveštajima, avion se zapalio tokom leta. Vlasti između ostalog istražuju je li avion bio opremljen za prevoz šest osoba ili je bio prenatrpan.

Prijateljica manekenke koja je objavila snimak iz aviona izjavila je: "Nije imala ništa negativno u sebi, bila je verovatno najpozitivnija devojka koju sam ikada upoznala".

Patelov brat opisao ga je kao srećnu osobu: "Smrt nam ga je oduzela dok je radio ono što je najviše voleo, bio je okružen prijateljima i zabavljao se".

Bonus video MUK I TUGA ISPRED DOMA POGINULOG PILOTA.Saučešće porodici izjavili ministar Vulin i načelnig generalštaba Diković

(Espreso.co.rs/ Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.