Harison Ford, lovac na blago: Zarađuje sumanuto više od novih glumaca Ratova zvezda (FOTO)

ko umije, njemu dvije

Harison Ford, lovac na blago: Zarađuje sumanuto više od novih glumaca Ratova zvezda (FOTO)

Očekivano je da legendarni Han Solo dobije gomilu para, ali niko nije mogao da ni da pretpostavi da su ove cifre u pitanju
Objavljeno:

Svi su znali da će legendarni glumci Mark Hamil, Keri Fišer i Harison Ford biti plaćeni nešto više od novajlija Dejzi Ridli i Džona Bojega "Ratovi zvezda - buđenje sile". Ono što niko nije mogao da pretpostavi jeste da su cifre ovoliko različite. 7 činjenica zbog kojih je Indijana Džons najkul akcioni heroj ikada! (FOTO) (GIF)

Naime, Harison For je za ulogu Han Solo dobio 16.7 miliona dolara, a od celokupne zarade filma će dobiti 0,5 procenata, zarada se procenjuje na 1,3 milijarde dolara. Junaci Ratova zvezda, nekad i sad: Kako izgledaju danas? (FOTO) Njemu je na ruke dat milion dolara kao kompenzacija zbog to što je slomio nogu prilikom snimanja.
Pokažite svima koliko volite Ratove zvezda: Ovako izgleda jedan dan pravog Star Wars zaluđenika (FOTO) Što znači, kada se sve sabere, Indijana Džons ima priliku da zaradi čak 23 miliona dolara. To je 76 puta više nego što će zaraditi Dejzi Ridli i Džon Bojega. Rafovi zvezda: 20 najluđih Star Wars proizvoda! (FOTO) (VIDEO)
- Harison je ključ uspeha ovog filma. On je link koji povezuje staru i novu generaciju. Dobro je što su Mark Hamil i Keri Fišer deo ekipe, ali bi film dobro prošao i bez njih. Film ne bi mogao bez Harisona - rekao je izvor. (Espreso.co.rs / Independent.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.