Ovo su najpoznatiji muškarci koji su bili s maloletnicama: Šokiraće vas ko je sve među njima! (FOTO)

Vole piletinu

Ovo su najpoznatiji muškarci koji su bili s maloletnicama: Šokiraće vas ko je sve među njima! (FOTO)

Neke od holivudskih zvezda su za svoje partnerke izabrali i tinejdžerke sa 16 godina, pa i mlađe
Objavljeno: 16:04h

Neki slavni muškarci imali su veze sa tinejdžerkama, a svoje romanse nisu krili od javnosti. U nekim američkim državama takav vid odnosa je zakonski kažnjiv. Soni Bono je upoznao pevačicu Šer kada je imala 16 godina, a zaposlio je kao svoju čistačicu. Soni je tada imao 27 godina i upravo je on zaslužan za njenu karijeru. Venčali su se 1964. godine. Brak je bio poprilično buran, pa su se rastali posle 11 godina.

Printskrin/Youtube/Jambée
Zvezda serije 'Vesele sedamdesete', Vilmer Valderama ne krije da voli tinejdžerke. Sa pevačicom Mendi Mur bio je kada je imala 16 godina, a on 20. Četiri godine kasnije, započeo je vezu s tada 17-godišnjom Lindzi Lohan. Svoju vezu s pevačicom Demi Lovato počeo je kada je njoj bilo 17 godina, a njemu 35.
Komičar Džeri Sajnfeld je bio na vrhuncu svoje karijere zbog hit serije "Sajnfeld" kada je imao 38 godina, a tada je i upoznao Šošanu, koja je imala 17 godina i bila učenica srednje škole. Bili su u vezi pet godina. Kada bi Sajnfelda pitali o velikog razlici u godinama, on bi rekao da je "Šošana osoba, a ne broj godina" i da se "jednostavno dobro slažu".
Samo dva dana nakon smrti glumca Pola Vokera, pojavile su se glasine da je svoju vezu s Jasmin Pilčard-Gosnel započeo kada je njoj bilo 16 godina, a njemu 32. Glumac je navodno verio Jasmin kada je ona napunila 19, a Polova ćerka tada je imala 9 godina.
Kralj rokenrola Elvis Prisli zaljubio se u Prisilu na zabavi u svom domu kada je ona imala samo 14 godina. Dve godine nakon toga, Elvis ju je vodio u divlje provode Las Vegasom, dok su njeni roditelji mislili da je u Elvisovom losanđeloskom domu. Nakon gotovo sedam godina veze, par se venčao 1966. godine.
(Espreso.co.rs / Bulevar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.