OVO NIJE VIC, ZAMALO TRAGEDIJA: Čak Noris je preživeo dva infarkta za 45 minuta
Foto: Profimedia

I DALJE JAK

OVO NIJE VIC, ZAMALO TRAGEDIJA: Čak Noris je preživeo dva infarkta za 45 minuta

Čak Noris je prošlog meseca dva puta u roku od 45 minuta bio na ivici smrti, ali izgleda da se i smrt plaši Čaka Norisa - navodno je uspeo da preživi dva jaka srčana udara za manje od sat vremena i to sve, kako kažu lekari, sa snagom duplo mlađeg čoveka

Objavljeno:

Legenda borilačkih veština i, po čvrstom verovanju internet zajednice, najjači čovek na svetu, Čak Noris (77) sredinom jula je sa suprugom odseo u jednom hotelu sa kazinom u Nevadi. Negde oko pola šest ujutru, Čak je pao na pod sa jakim bolovima u grudima, usred tuširanja. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta i lekari su, na zaprepašćenje okupljenih ljudi, odmah odneli Čaka do kola i krenuli da ga voze ka bolnici. Međutim, glumac je prestao da diše tokom vožnje.

Lekari su ga oživeli pomoću defibrilatora, a sve to je posmatrala njegova uplakana supruga, priča izvor za "Radal Online". Uspeli su da ga ožive, ali nakon što je stigao u bolnicu, doživeo je još jedan jak udar. Ponovo su ga oživeli i odmah ga helikopterom prebacili u medicinski centar u gradu Rinu u Nevadi, gde je glumac odležao nekoliko dana.

"Ovakva dva udara bi lako ubila i duplo mlađeg čoveka, ali Čak je i dalje jako snažan", kaže izvor.

Srećom, Čak je nakon nekoliko dana pušten iz bolnice u stabilnom stanju.

(Espreso.co.rs / Noizz.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.