NEMA KOGA NIJE ZAVELA, A ŠUŠKALO SE DA JE BILA NA PSIHIJATRIJI: Njen život godinama FRAPIRA LJUDE, priča za film
Glumica, Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

zanimljivo

NEMA KOGA NIJE ZAVELA, A ŠUŠKALO SE DA JE BILA NA PSIHIJATRIJI: Njen život godinama FRAPIRA LJUDE, priča za film

O njenoj lepoti i dalje bruji svet, a prošla je od raja do pakla - bukvalno sve

Objavljeno:

Anđelina Džoli je jedna od vodećih holivudskih glumica, poznata po brojnim maestralno odigranim ulogama u filmovima, ali i zanimljivim vezama i brakovima poput onog koji je imala sa jednim od najpoželjnijih glumaca sveta, Bredom Pitom.

Glumica i humanitarka Anđelina Džoli Vojt rođena je 4. juna 1975. godine u Los Anđelesu u Kaliforniji od glumca Džona Vojta i glumice Marčelin Bertran. Počela je da glumi kao mlada još dok je bila na studijama.

Osim zbog uloga Anđelina je postala veoma popularna i zbog svojih uzbudljivih veza van ekrana. Džolijeva se udavala tri puta. Prvi na spisku njenih muževa bio je kolega Džoni Li Miler za kojeg se udala u martu 1996.

Jedna od vodećih holivudskih glumica
Jedna od vodećih holivudskih glumicafoto: LFI/Photoshot / Avalon / Profimedia

Umesto venčanice, Anđelina je nosila crne kožne pantalone i belu košulju na kojoj je krvlju ispisala muževljevo ime. Živeli su zajedno 18 meseci, a zvanično su se razveli 3. februara 1999. godine. Za krah braka prema mišljenju mnogih bila je kriva Anđelina, koja je na snimanju filma 'Fokfire' upoznala manekenku Dženi Lin Šimizu.

Nedugo nakon razvoda Anđelina je priznala da se zaljubila u Dženi čim ju je prvi put videla i da su u intimnoj vezi već deset godina. Ubrzo je ušla u drugi brak sa glumcem Bilijem Bobom Torntonom koji je trajao od 5. maja 2000. do 27. maja 2003. godine.

Nakon toga šuškalo se da je imala ozbiljne probleme sa drogom i da je bila u psihijatrijskoj ustanovi na lečenju u Los Anđelesu. Najimpresivniji detalj bilo je nošenje krvi partnera u bočici oko njegovog vrata. Njihov brak propraćen je skandaloznim izjavama da uživaju da se bodu noževima tokom seksa, a slike to dokazuju.

šuškalo se da je imala ozbiljne probleme sa drogom i da je bila u psihijatrijskoj ustanovi
šuškalo se da je imala ozbiljne probleme sa drogom i da je bila u psihijatrijskoj ustanovifoto: Nassou.fr/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Džoli je Pita upoznala tokom snimanja filma "Gospodin i gospođa Smit" 2004. U to vreme, Pit je bio oženjen s Dženifer Aniston, a njegova afera sa Džoli je dovela do njihovog razvoda, što je rezultiralo holivudskim skandalom koji je godinama dominirao tabloidima.

Nazvani "Brangelina", Džoli i Pit postali su jedan od najtraženijih holivudskih parova.

Džoli je 2002. usvojila sina iz Kambodže i nazvala ga Madoks. Tri godine kasnije usvojila je ćerku Zaharu. Pit je 2005. podneo papire za usvajanje oboje Džolijeve dece. Prva biološka ćerka para, Šajlo, rođena je u Namibiji 2006. Džoli, Pit i njihova deca otputovali su tamo da bi izbegli medijsko ludilo koje ih je pratilo gde god da su otišli.

U martu 2007, Anđelina Džoli je dodala novog člana svojoj porodici. Usvojila je trogodišnjeg dečaka iz vijetnamskog sirotišta i nazvala ga Pak Thien. Džoli je potom rodila blizance, Noksa Leona i Vivijen Markelin, 12. jula 2008. u primorskoj bolnici u južnoj Francuskoj.

Džoli je Pita upoznala tokom snimanja filma 'Gospodin i gospođa Smit'
Džoli je Pita upoznala tokom snimanja filma "Gospodin i gospođa Smit"foto: Vincenzo Aloisi/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Prava za prve slike blizanaca prodata su People i Hello! časopisi za 14 miliona dolara — što ih čini najskupljim slikama slavnih ikada snimljenih.

Pit i Džoli su se verili 2012. Skliznuvši ispod radara paparaca, tiho su se venčali na privatnoj ceremoniji okruženi porodicom i prijateljima 23. avgusta 2014. u Francuskoj.

U septembru 2016, Džoli je podnela zahtev za razvod od Pita i zatražila isključivo fizičko starateljstvo nad njihovo šestoro dece, što je izazvalo još jednu pomamu tabloida. Njihova sporna borba za starateljstvo odigrala se javno uz navode da je Pit, nakon što je pio u njihovom privatnom avionu, verbalno i fizički nasrnuo na Medoksa.

Odeljenje za decu i porodicu u Los Anđelesu i FBI pokrenuli su istragu, ali nisu pronašli znakove zlostavljanja.

Deca su ostala da žive sa njom, a čini se da polako jedno po jedno odlučuju da se odreknu poznatog oca i nastave život daleko od njega, odričući se čak i njegovo prezimena, baš kao što je to učinila Šajlo pre nekoliko dana, kada je napunila 18 godina.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Glossy/Ilić Milica/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.