ŠTA TI BI, ČOVEČE? Ima 46 godina, a IZGLEDA KAO STARAC, glumac potpuno NEPREPOZNATLJIV
Glumac, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

evo o KOME se radi

ŠTA TI BI, ČOVEČE? Ima 46 godina, a IZGLEDA KAO STARAC, glumac potpuno NEPREPOZNATLJIV

Iznenađujuća fizička promena glumca nikoga nije ostavila ravnodušnim

Objavljeno: 18:25h

Pol Anderson (46), glumac i zvezda serije "Peaky Blinders", fotografisan je u Londonu u februaru ove godine nakon što je osuđen za posedovanje teških narkotika. Iznenađujuća fizička promena glumca nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Ali izgleda da se 46-godišnji glumac suočava sa novom borbom - za svoje zdravlje - kako su prijatelji rekli za MailOnline jer su zabrinuti da možda neće biti spreman kada snimanje filma počne u septembru. Naime, Pol Anderson je ponovo fotografisan kako se šeta ulicama bez majice i njegov izgleda je mnoge zabrinuo.

Zbog očigledne promene izgleda glumca kažu da je postao senka njegovog sjajnog lika u oštrom odelu Artura Šelbija, brata vođe birmingemske bande Tomija.

Ove nedelje je Pol primećen u blizini svoje kuće vredne 1,2 miliona funti u severnom Londonu, a oni koji ga poznaju tvrde da njegov izgled izaziva „veliku zabrinutost“ i strah da su stvari krenule nizbrdo.

Autori serije "Peaky Blinders" na čelu sa scenaristom Stivenom Najtom, koji trenutno rade na filmu, rekli su da su optužbe protiv Andersona napravile problem u rasporedu snimanja i da je trenutno teško izvodljivo da će reprizirati svoju ulogu s obzirom na to šta mu se događa u privatnom životu.

Pol je uhapšen nakon što je vlasnik kafića pozvao policiju koja je zatekla glumca u vidno alkoholisanom stanju. Kod glumca su pronađeni narkotici, ali i lekovi za smirenje.

Na osnovu fotografija i trenutnih problema kojih ima jasno je da su neredovan život, alkohol i droga učinili svoje.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic žena/Milorad Milovanović/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.