MAJKO SVETA, ŠTA JE OVO? GOLIŠAVE FOTKE VRELE CRNKE (53) ZABEZEKNULE NAROD: Grudi se PRELIVAJU, a tek da vidite...
Zanosna brineta na mrežama, Foto: Printscreen Instagram/padmalakshmi

bomba

MAJKO SVETA, ŠTA JE OVO? GOLIŠAVE FOTKE VRELE CRNKE (53) ZABEZEKNULE NAROD: Grudi se PRELIVAJU, a tek da vidite...

Na toj slici vide se njene zategnute noge, te je akcenat ponovo na bujnim grudima

Objavljeno: 08:40h

Glumica, manekenka i voditeljka Padma Lakšmi nedavno je na Instagramu podelila seksi video na kome pozira u crnom, uskom bodiju sa ogromnim dekolteom.

Lepa Indijka je napravila sjajan marketinški trik, rešivši da zbog reklame za donji veš odgovori na učestale prozivke na društvenim mrežama.

"Pa, vi ljudi, koji mi poručujete da počnem da nosim brushalter, pratite me", rekla je Padma Lakšmi koketno, najavivši saradnju sa poznatim brendom za donji veš.

Padma Lakšmi nikad jača
Padma Lakšmi nikad jačafoto: 42 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Voditeljka je na Instagramu naknadno podelila i fotografiju sa snimanja reklame, a na kojoj pozira golišava, odnosno samo u crnom grudnjaku i gaćicama, ogrnuta belom košuljom. Na toj slici vide se njene zategnute noge, te je akcenat ponovo na bujnim grudima. Nije ni čudo što ovu crnku prati epitet žene koja je "ubola genetski džekpot".

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram/padmalakshmi

Reakcije njenih pratilaca su bile fenomenalne, a oni nisu štedeli komplimente.

"Apsolutna boginja", "Lepša si od svake Bond devojke", "Fenomenalno izgledaš", "Ne slušaj ljude koji ti govore da ne nosiš grudnjak", "Ti si prosto savršena", "Bez teksta sam koliko dobro izgledaš", samo su neki od hiljade komentara.

Inače, Padma sjajnu liniju održava napornim vežbanjem - otkrila je da u teretanu ide najmanje pet puta nedeljno. Obožava pilates, sklekokve, trbušnjake, kardio, jogu, ali istakla je da ono što je promenilo njeno telo - boks! Takođe, priznala je da dva puta mesečno ide na limfnu drenažu.

Padma sjajnu liniju održava napornim vežbanjem
Padma sjajnu liniju održava napornim vežbanjemfoto: Printscreen Instagram/padmalakshmi

Ona vodi i računa o ishrani, preferira biljne namirnice i trudi se da 50 odsto njenog dnevnog unosa čine voće i povrće. Kaže da najčešće konzumira sočivo, integralni pirinač, pasulj, suvo voće, orašaste plodove... Takođe, svaki dan pije tri litra vode.

Bonus video:

01:21

Mama i tata uživaju i njen govor po početku koncerta

(Espreso / Blic žena /Stefana Palvović/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.