DA LI JE OVA ŽENA NORMALNA? Vikala na OBEZBEĐENJE, a onda i PRETILA: Šok snimak pevačice IZAZVAO BES i gađenje
Foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

STRAŠNO

DA LI JE OVA ŽENA NORMALNA? Vikala na OBEZBEĐENJE, a onda i PRETILA: Šok snimak pevačice IZAZVAO BES i gađenje

To se sve dogodilo uoči premijere francusko-italijanskog filma

Objavljeno:

Američka pevačica, članica proslavljene R&B grupe "Destiny's child" i glumica Keli Rouland napravila je neprijatnu scenu na stepeništu prestižnog filmskog festivala u Kanu.

Keli Rouland na crvenom tepihu filmskog festivala u Kanu posvađala se s članicom obezbeđenja. Keli je pozirala fotografima, a potom se uz pratnju obezbeđenja popela na vrh stepenica. Tu i tamo bi zastala da mahne i pozira. Ali u jednom trenu došlo je do žestoke svađe sa ženom koja je bila njeno obezbeđenje na festivalu.

Keli je još jednom viknula na ženu
Keli je još jednom viknula na ženufoto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Keli je na snimkama i fotografijama delovala uznemireno i besno. Najprije je potapšala obezbeđenje, a onda su ušle u diskusiju. Tada je pevačica pukla - namrštila se, mahala je prstom i vikala. Brzo je došao drugi član obezbeđenja koji je razgovarao sa koleginicom, a Keli je još jednom viknula na ženu.

Keli je na snimkama i fotografijama delovala uznemireno i besno
Keli je na snimkama i fotografijama delovala uznemireno i besnofoto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Snimak okršaja proširio sa ne društvenim mrežama, a fanovi pevačice nagađaju da je članica obezbeđenja stala na njeu haljinu i zbog toga je Keli burno reagovala. Ali šta se točno dogodilo na crvenom tepihu još nije poznato i Keli se nije oglasila.

To se sve dogodilo uoči premijere francusko-italijanskog filma "Marcello Mio".

U komentarima ispod viralnog tvita sa snimkom pisali su da je Keli klasična primer "razmažene zvezde koja nije zvezda", "Ponižavanje zaposlenih je najbolji pokazatek ko je ona", "Došla je da se šepuri u skupocenoj haljini i da ponižava ljude koji rade za male pare", "Jadnica", samo su neki do komentara.

Nije joj prvi incident ove godine

Ovo nije njen prvi dramatični incident ove godine u koji je upletena. Dospela je na naslovnice novina pre dva meseca kad je napustila emisiju "Today" jer nije bila zadovoljna garderobom. Keli i njen tim navodno su tražili garderobu na drugom spratu, ali nju je već bila zauzela Dženifer Lopez.

Bonus video:

03:41

UDARIO GA KUNDAKOM U GLAVU, OBLEPIO MU USTA, A ONDA... Član zemunskog klana u knjizi opisao STRAŠNU otmicu momka (22) koji se ubio

(Espreso / Blic žena/Milorad Milovanović/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.