AU, KOLIKO SAMO SREĆE OVAJ ČOVEK IMA: Oženio NAJPRSATIJU CRNKU za kojom muškarci LUDE i svima napravio ZAZUBICE
Foto: DGP/imageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?

AU, KOLIKO SAMO SREĆE OVAJ ČOVEK IMA: Oženio NAJPRSATIJU CRNKU za kojom muškarci LUDE i svima napravio ZAZUBICE

Gde pre čovek da pogleda?

Objavljeno:

Glumica Salma Hajek ni ove godine nije propustila filmski festival u Kanu, gde je, kao i obično, uspela da privuče svu pažnju prisutnih.

Salma je pozirala sa suprugom i francuskim biznismenom Fransoom Anrijem Pinoom, a njena svetlucava duga haljina privlačila je brojne poglede.

Kreacija je sezala do poda, dok je njen dekolte savršeno dolazio do izražaja. Celu modnu kombinaciju upotpunila je s raskošnim nakitom i pismo-torbicom.

Kreacija je sezala do poda
Kreacija je sezala do podafoto: Ralph Metzger / Alamy / Alamy / Profimedia

Inače, 57-godišnja glumica i njen suprug, 61-godišnji izvršni direktor Kerringa, čija je neto vrednost procenjena na 7 milijardi dolara, počeli su da se viđaju 2006. godine, a godinu dana kasnije postali su roditelji devojčice Valentine Palome, nakon čega su se iste godine verili.

1 / 8 Foto: DGP/imageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia

''Volela bih da sam znala dok sam bila mlađa da ću se jednog dana ludo zaljubiti u savršenog muškarca. Bila sam toliko u strahu da ću ostati sama da sam izlazila s muškarcima s kojima nije trebalo. Jednostavno postaneš očajan i počneš da vidiš divne stvari na lošim muškarcima. Volela bih da sam mogla da kažem sebi da o'ladim malo. Trebalo je da kažem: 'Ne brini, upoznaćeš savršenog supruga koji će te obožavati'. Poštedela bih se mnogih životnih drama'', izjavila je glumica jednom prilikom.

 57-godišnja glumica i njen suprug
57-godišnja glumica i njen suprugfoto: Ralph Metzger / Alamy / Alamy / Profimedia

Gotovo dve godine nakon veridbe, venčali su se u Parizu 14. februara 2009, obnovivši zavete samo nekoliko meseci kasnije u Italiji.

Bonus video:

03:14

Šerif Endiaj, Crvena zvezda

(Espreso /Kurir.rs/ L. S/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.