SVI SE PITAJU ŠTA JOJ JE TREBALO DA OVO URADI SA LICEM: Nekad je bila DRUGA ŽENA, a sada se TRANSFORMISALA
Foto: Aliah Anderson / Getty images / Profimedia

kako vam izgleda?

SVI SE PITAJU ŠTA JOJ JE TREBALO DA OVO URADI SA LICEM: Nekad je bila DRUGA ŽENA, a sada se TRANSFORMISALA

Odavno je rekla ne prirodnom starenju

Objavljeno: 07:47h

Donatela Versače bila je sinoć među brojnim zvanicama Met Gale 2024. Na zanimljiv način je ispratila dres- kod "Vrt života" u min haljini, ali je pogled na njeno lice novi dokaz da je odavno rekla ne prirodnom starenju i prirodnoj lepoti koja ju krasila.

Sestra kultnog dizajnera Đanija Versačea spada u najekstremnije primere plastične hirurgije i to je neizbežno sasvim očigledno.

Postavlja se i pitanje zbog čega je sestra kultnog dizajnera Đanija Versačea, koji je ubijen ispred svoje vile u Majamiju 1997. godine, odlučila da iz korena promeni lični opis.

Kreativna direktorka modne kuće 'Versace' postogla je modni pogodak na Met Gali 2024
Kreativna direktorka modne kuće "Versace" postogla je modni pogodak na Met Gali 2024foto: Angela Weiss / AFP / Profimedia

Dosta toga je već odrađeno, a kako većina komentariše, nije trebalo da bude tako. Promene izgleda kreativne direktorke modne kuće "Versače" ubrajaju se u najdrastičnije transformacije svetskih javnih ličnosti

Kada se dese ovako velike transformacije, to pitanje jeste neminovno, a i važno je postaviti ga. Stručnjaci ističu da se iza ekstremnog broja estetskih korekcija i plastičnih operacija uvek kriju veliki problemi, koji se ne rešavaju u hiruškoj sali.

Donatela privlači pažnju gde god se pojavi
Donatela privlači pažnju gde god se pojavifoto: Aliah Anderson / Getty images / Profimedia

Podsetimo, Donatela Versače od 1997. godine upravlja prestižnom modnom kućom, u poslednjih nekoliko godina suočavala se sa velikim profesionalnim izazovima, a bila je najveća podrška slavnom bratu dok je on gradio kultni modni izraz.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic žena/Jelena Milenković/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.