ZGODNA BRINETA SE OKRENULA I POKAZALA JAKU POZADINU: Čipkasti DONJI VEŠ raspaljuje maštu, NIJE SE UOPŠTE STIDELA
Foto: prentscreen/instagram/irinashayk

mačka

ZGODNA BRINETA SE OKRENULA I POKAZALA JAKU POZADINU: Čipkasti DONJI VEŠ raspaljuje maštu, NIJE SE UOPŠTE STIDELA

Na ovom selfiju u ogledalu akcenat je stavila na sjajnu figuru

Objavljeno: 10:39h

Manekenka Irina Šajk neretko snima provokativne modeling kampanje, pa nije bilo iznenađenje videti slavnu brinetu kako pozira u seksi donjem vešu od crne čipke.

Irina, koji mnogo nazivaju "najlepšom Ruskinjom na svetu" nedavno je podelila na Instagramu veoma eksplicitnu fotografiju koja je ubrzo obišla brojne svetske portale.

Irina Šajk na ovom selfiju u ogledalu akcenat je stavila na sjajnu figuru i oblu zadnjicu, a pozira u crnim prozirnim gaćicama, grudnjaku i zavodljivim samodržećim čarapama.

Pozira je u seksi donjem vešu od crne čipke
Pozira je u seksi donjem vešu od crne čipkefoto: prentscreen/instagram/irinashayk

Iako se slavna lepotica bliži 40. godini, tragovi starenja se na njoj ne vidi i bez problema može da izađe na crtu i koleginicama koje tek sada počinju karijeru.

Podsetimo, Irina je bez sumnje jedan od najtraženijih modela današnjice, a praktično da ne postoji luksuzni brend sa kojim nije sarađivala. Upravo nju najčešće viđamo na pistama brojnih dizajnera na Nedeljama mode širom sveta. Procenjuje se da je tokom karijere zaradila preko 25 miliona dolara.

Inače, proslavljena manekenka nedavno je stavila tačku na odnos sa igračem američkog fudbala Tomom Brejdijem, bivšim mužem svoje prijateljice Žizel Bundšen. No, ona navodno već traži novu ljubav, a dopada joj se Tom Kruz jer je "poznat, bogat i dobro izgleda" prema rečima upućenih izvora.

"Irina traži partnera i po Evropi i po i Americi. Ona bira, ali njoj je dostupan mali broj muškaraca za sastanke. Potreban joj je neko poznat, lep i imućan? Koliko takvih ima? Pet, 10?", rekao je izvor za "Page Six" nedavno.

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso/Blic žena/Stefana Pavlović/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.