ON TRAŽI STARATELJSTVO NAD SINOM, A BIVŠA IZNELA JEZIVE OPTUŽBE NA NJEGOV RAČUN: Pojavile se FRAPANTNE informacije
Foto: Youtube / Printscreen / 50 cent

OVO SU DETALJI

ON TRAŽI STARATELJSTVO NAD SINOM, A BIVŠA IZNELA JEZIVE OPTUŽBE NA NJEGOV RAČUN: Pojavile se FRAPANTNE informacije

Nakon što se njeno ime pojavilo na spisku žena koje je navodno podvodio reper Pi Didi, Fifti Sent zahteva da bude jedini staratelj sina koji ima s lepoticom, a ona odgovara optužbama

Objavljeno:

Reper Šon Kombs, poznatiji pod nadimcima Paf Dedi i Pi Didi, u poslednje vreme suočava se s nizom šokantnih optužbi, između ostalih za nasilje i seksualno nasilje, a najnovija se tiče njegovog učešća u trgovini seksom.

U njoj se pominje više poznatih imena, a jedno od njih je Dafne Džoj – bivša devojka repera Fifti Senta, koji s njom ima sina Sajra.

Nakon što su se u tužbi koju je podneo producent Rodni Lil Rod Džons pojavile tvrdnje da je Dafne bila Paf Dedijeva "seksualna radnica", izvor blizak Fifti Sentu, čije je pravo ime Kurtis Džekson III, navodno želi da sam preuzme brigu o detetu.

– S obzirom na najnoviji razvoj događaja i vesti o umešanosti Dafni u Didijevu tužbu, Fifti Sent će tražiti samostalno starateljstvo nad svojim sinom – kaže za Us Weekly izvor blizak reperu.

Didi je optužen da je imao više prostitutki u svojoj mreži, a navodno se time hvalio i pričao kako Dafne Džoj i drugim devojkama daje "mesečne stipendije".

Nisam znao da si bila seksualna radnica, ti mala seksualna radnice – napisao je Fifti Sent na Instagramu i poručio joj da će se videti na sudu, a potom se oglasila i sama Dafne.

Ona je najpre demantovala tvrdnje iznesene u tužbi, a obratila se direktno Fiftiju, optužujući ga za niz stvari.

Hajde da stavimo fokus na to da si me silovao i fizički zlostavljao – poručila je. – Više nisi moj zlostavljač i Bog će se pozabaviti tobom.

Uz to je dodala da je reper za dve godine video sina Sajra samo 10 puta iako su stanovali u blizini.

Dafne Džoj i Fifti Sent viđali su se 2011. godine i ubrzo potom razišli, a borili su se za starateljstvo nad dečakom. Reper je potom negirao optužbe majke njegovog sina.

Bonus video:

05:12

SASA MATIĆ PRIZNAO ŠTA MU LEŽI NA DUŠI: Espreso ispratio pevačev KONCERT u Budvi

(Espreso/Glossy/T.S.R/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.