ŠTA URADI OVO SEBI, ČOVEČE? Od BRADATOG DASE do ĆOSAVOG ČIKE tanka je linija, ŽENE DUBOKO RAZOČARANE potezom
Ben Aflek obrijao bradu, Foto: ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

DOMAĆINSKI

ŠTA URADI OVO SEBI, ČOVEČE? Od BRADATOG DASE do ĆOSAVOG ČIKE tanka je linija, ŽENE DUBOKO RAZOČARANE potezom

On treba da se vrati na staro i to hitno

Objavljeno: 12:35h

Dženifer Lopez (Aflek) i Ben Aflek bili su pre tri dana na NBA utakmici u Los Anđelesu, gde su snage odmerili Lejkersi i Golden Stejt voriorsi. Pobedio je drugi tim, a taj košarkaški okršaj ispratio je i teniski as Novak Đoković.

Zabeleženo je dosta zanimljiv detalja među kojima je i novi imidž čuvenog glumca i reditelja koji se posle dužeg vremena pojavio bez brade.

Svetska zvezda Dženifer Lopez predstavila se u stilu koji je jednima fantastičan, a drugima potpuna katastrofa. A ona jednostavno obožava kombinaciju širokih farmerki i više nego upadljivih glomaznih štikli. To je njen omiljeni modni manir i bez obzira i na kritike, na njen izgled i te kako utiče (pozitivno) to što se sjajno oseća dok prati takvu modu, što je očigledno.

Bio je sportsko-elegantno odeven
Bio je sportsko-elegantno odevenfoto: ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ben Aflek je bio sportsko-elegantno odeven. Da li zato što ga nismo navikli u ovom izdanju ili mu jednostavno brada bolje stoji, ali utisak je da novi imidž nije najbolje rešenje za njega.

Slike glumca sa bradom i bez brade dokaz su i koliko ovaj detalj menja izgled. Često muškarci izgledaju mlađe kada se obrijaju. Međutim, to kod Afleka (51) nije slučaj.

Ovo nije njegovo najbolje izdanje
Ovo nije njegovo najbolje izdanjefoto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Kada je sklonio bradu, kao da je i pokazao svoj pravi izgled. Čini se da se Dženifer Lopez koja je od 2022. u braku sa proslavljenim glumcem, sa kojim ponekad i u javnosti razmeni nežnosti, ipak sviđa ova promena, što je i očekivano, ali ako se mi pitamo, Ben treba da se vrati na staro.

1 / 8 Foto: ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njegovim crtama lica brada veoma pristaje, sa tim detaljem izgleda veoma muževno i još više šarmantno.

Sa poznatim parom bio je i sin Bena Afleka iz njegovog braka sa Dženifer Garner, Semjuel. Glumac iz te veze ima i ćerke Serafinu i Vajolet. Džej Lo iz braka sa Markom Entonijem ima blizance Emu i Marokana.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/ Blic žena / Jelena Milenković/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.