JOŠ UVEK NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Anđa progovorila o INTIMNOM ODNOSU koji ju je PATOSIRAO, bukvalno je OBORIO S NOGU
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

OPA BATO!

JOŠ UVEK NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Anđa progovorila o INTIMNOM ODNOSU koji ju je PATOSIRAO, bukvalno je OBORIO S NOGU

Priznala je da je uspeo da je očara tokom snimanja i da su imali neverovatnu hemiju na ekranu

Objavljeno: 07:50h

Bivši muževi i momci Anđeline Džoli verovatno nisu bili oduševljeni kada je medijima otkrila da je "najbolji seks" koji je ikada imala onaj filmski u ostvarenju "Sakupljač kostiju" iz 1999. godine, te da sam čin zapravo i nije seksualni.

Glumica je tokom svoje plodonosne karijere imala puno zgodnih kolega, ali je posebno uživala u društvu Denzela Vošingtona sa kojim je snimila pomenuti triler. Priznala je da je uspeo da je očara tokom snimanja i da su imali neverovatnu hemiju na ekranu.

Anđelina Džoli i Denzel Vošington pre 25 godina zajedno su radili na jezivom krimi ostvarenju "Sakupljač kostiju", koji je baziran na istoimenom romanu Džefrija Divera iz 1997. godine. Lepa brineta dobila je ulogu policajke Amelije Donahi koja očajnički traga za serijskim ubicom koji za sobom na svakom mestu zločina ostavlja uznemirujući znak prepoznavanja - kost koju je izvadio iz žrtve.

Dok pokušava da dešifruje tragove koje ubica ostavlja, ona u pomoć poziva talentovanog forenzičara Linkolna Rajma, kog igra upravo Vošington. Rajm je posle užasne nesreće ostao paralizovan od vrata nadole, ali njegov um i dalje funkcioniše briljantno i njegovo vođstvo je ključno u rešavanju slučaja.

Anđelina Džoli i Denzel Vošington pre 25 godina zajedno su radili na jezivom krimi ostvarenju
Anđelina Džoli i Denzel Vošington pre 25 godina zajedno su radili na jezivom krimi ostvarenjufoto: AP/ Jordan Strauss

Amelija i Linkol počinju sve više vremena da provode zajedno, pregledajući dokaze i analizirajući različite teorije i neizbežno dolazi do varnica između njih. Par zaista na kraju uspeva da se poveže, ali ne na način na koji ste možda isprva pomislili.

Džoli je svojevremeno objasnila da je romantičan momenat između nje i Denzelovog lika bio veoma važan za radnju filma, ali da je pre svega zasnovana na intimnosti, a ne na dodiru i fizičkoj bliskosti. Ipak, i dalje smatra da je to vrhunac erotike koji je doživela tokom karijere.

1 / 5 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

"Ono što je fascinantno jesu "putovanja" koje ova dva lika preduzimaju i duboki odnos koji se razvija između njih", rekla je slavna 48-godišnjakinja, dodajući da je scena u kojoj koristi i miris i intelekt kako bi zavela Denzela, odnosno njegov lik, "najbolji seks koji je ikada imala".

"Bilo je sjajno zavesti nekog svojim umom, to donosi ogromno uzbuđenje", zaključila je.

Anđelina je otkrila i da je tokom snimanja ovog filma njena psiha bila pomalo uzdrmana, što možda i nije čudno s obzirom na zaplet. "Moj lik me je skoro doveo do ludila, jer je bila tako "luda" iznutra", prokomentarisala je.

Bonus video:

18:07

Od vojnika Armije BiH preko narkomana do pokajnika ŠTUKAN: Bred Pit i Andželina Džoli su mi DALI IDEJU

(Espreso / Blic žena/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.