KAPETAN IZ "ZLE TUNE" POGINUO U NESREĆI SA PSOM: Svi će ga PAMTITI, veliki gubitak
Čarli Grif Grifin, Foto: Facebook printscreen/Reels Of Fortune Wicked Tuna

smrt

KAPETAN IZ "ZLE TUNE" POGINUO U NESREĆI SA PSOM: Svi će ga PAMTITI, veliki gubitak

Glumio u seriji gde se odlično zarađivalo, ovo su detalji

Objavljeno:

Kapetan Čarli Grif Grifin iz „Zle tune“ (Wicked tuna) poginuo je na Outer Banksu nakon što je njegov čamac nestao u nedelju uveče u blizini zaliva Oregon.

Jedna osoba sa njim je nestala u ponedeljak uveče. Oko 23.35 u nedelju, Obalska straža je primila dojavu o dva nautičara koji su kasnili u tranzitu u rekreativnom plovilu od Virdžinija Biča do Vančezea, gde je čamac išao na popravku, rekao je portparol obalske straže telefonom.

Poslednja komunikacija sa onima na brodu bila je oko 18:15 u nedelju. Obalska straža i lokalni službenici su pretraživali obalu okeana između Nags Heda i Rodantea vodenim putem kada je čamac pronađen južno od Oregon Inleta oko 70 metara od obale, rekao je portparol.

Glumio u seriji gde se odlično zarađivalo, ovo su detalji
Glumio u seriji gde se odlično zarađivalo, ovo su detaljifoto: Facebook printscreen/Reels Of Fortune Wicked Tuna

U istoj oblasti, tragači su pronašli "osobu koja ne reaguje" i preminulog psa. Medicinski islednik je osobu proglasio mrtvom, rekla je ona. Druga osoba na brodu nije pronađena u ponedeljak uveče, ali je planirano da se potraga nastavi preko noći.

Ranije tog dana kroz ribarsku zajednicu se pročulo da je Grifinov čamac nestao u burnim vodama zaliva Oregon, koji spaja Pamliko Saund sa Atlantskim okeanom južno od Nags Heda. Nekontrolisane struje i divlji vremenski uslovi učinili su zaliv jednim od najozloglašenijih nepredvidivih plovnih puteva na istočnoj obali. Lokalni novinar Sem Voker napisao je na svojoj veb stranici da se nekoliko privatnih plovila pridružilo potrazi za Grifinom oko zaliva Oregon i susednog ostrva Pea.

U ponedeljak kasno popodne, poruka je objavljena na Grifinovoj Fejsbuk stranici „Reels of Fortune“.

„Sa najdubljom tugom izveštavamo da su Čarli Grifin i njegov voljeni pas Lejla preminuli u nesreći čamca danas, 4. marta“, navodi se u postu.

„Molim vas, imajte njihovu porodicu i prijatelje u svojim mislima i molitvama. Zauvek ćemo pamtiti Grifa!” Grifin i posada njegovog čamca glumili su u epizodama 2-5 serije „Wicked Tuna Outer Banks“, pobedivši u četvrtoj sezoni.

Serija National Geographic-a prati vešte ribolovce, koji pokušavaju da pronađu retke ribe u izazovnim uslovima severnog Atlantika. Ulovi mogu dostići desetine hiljada dolara.

Do ponedeljka, stranice društvenih medija Outer Banks bile su preplavljene odavanjem počasti i sećanjima na Grifina.

„On je bio Outer Banks Original“, napisala je Džodi O’Donel, lokalni radio voditelj na Fejsbuku. „Imali smo ga u emisiji nekoliko puta kada je Grif bio na 'Vicked Tuna Outer Banks'. Većina onoga što sam znao o njemu je od njegovog starog prijatelja i saputnika u pecanju kapetana Martija Brila. Mislim na Martija i svu Grifovu porodicu i prijatelje tokom ovog teškog vremena.”

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Virginia Pilot/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.